-
Do rozpoznania.Te 4 urywki:
-
Co to za piosenka? Dziękuję z góry za pomoc :)!szukam utworu który kiedyś usłyszałem, fajny jazzowy, jednak nie mogę go za cholere znalezc tutaj go ...
-
Jak się nazywa kawałek tej piosenki?Nigdzie nie umiem jej znaleźć! :/ Wpadła mi w ucho. Jeżeli ktoś wie co to ...
-
Huczu Hucz Kochamy ranić[youtube.com] Witam, poszukuję podkładu który leci między zwrotkami.
-
zna ktoś tą piosenkę? :0[youtube.com]
-
Muzyka z reklamy GarnierWitam, jak w temacie. Szukam nazwy utworu/muzyki, ktora leci w reklamie. Pozdrawiam [youtube.com]
-
[Hardstyle] Piosenka z linku[m.soundcloud.com]
-
Co to za nuty?part.15 12-16Jak w temacie
-
utwór z czwórkiSzukam kawałka z Czwórki Polskiego Radia który był puszczony między 13 a 16 w piątek ...
-
Polska piosenka o tańcu i ostatnim dniuPolska piosenka, sens był taki, że gdyby miało nie byc jutra albo gdyby dzisiaj miał ...
-
pamiętam tylko Cut z kawałkakojarzę tylko Cut wykorzystany w utworze, idzie on coś typu *every day of my life* ...
-
Techniawka/Jumpstyle.Cześć! Szukam piosenki z tego filmiku, wiecie może, jaki to jest tytuł? [youtube.com] Pozdrawiam!
-
co to za piosenka?[www4.zippyshare.com]
-
Sash Ecuador co to za remix?[youtube.com] zaczyna sie 11:20 co to za remix? Prosze o pomoc .
-
Utwór instrumentalnyWitajcie, od wielu lat poszukuje tytułu pewnego utworu. Co jakiś czas temat powraca i drąży niemal ...
-
kawałek z klubuWitam. Nie mam zielonego pojęcia jak nazywa sie ta piosenka ??[www56.zippyshare.com] Bardzo proszę o ...
-
Heaven Leszno Set - tytuł piosenki.Witam moze ktos kojarzy tytuł minuta 22:50 Dzieki ! [soundcloud.com]
-
Czy ktoś rozpoznaje ten podkład?Witam, czy ktoś rozpoznaje co to za podkład? Zgrałam jedynie kilka sekund i zapętliłam, bo ...
-
13.05.2015 # radio park # ~21-23Kojarzy ktoś jaka audycja trance'owa wtedy leciała? Jakie piosenki? Na pewno leciała wtedy Galaktika - Are ...
-
Szukam piosenki którą nagrałam na dyktafon[przeklej.org]
-
Jak nazywa się ta piosenka z intro?[youtube.com] Szukam jej od wielu lat. Głównie chodzi mi o jej oryginał. Pamiętam tylko, że w ...
-
Intel Extreme Masters - muzyka w tle[youtube.com] - 0d 0:00 do mniej więcej 5:40.
-
Co to za melodia/muzyka ?[youtube.com]
-
fragment z klubu[facebook.com] kto zna tytuł?
-
Tytuł piosenki z IEMWitam poszukuje nazwy tej piosenki [youtube.com] z góry dzięki.