-
co to za nutka??[www4.zippyshare.com]
-
piosenka ze stream'azna ktoś tytuł tej nutki ? :D nagrywałem ze stream'a pashy xD [www24.zippyshare.com]
-
Prawo Agaty s7/o4 PODCZAS NAPISÓWPiosenkę słyszymy gdy puszczone są już napisy. Pozdrawiam
-
Muzyka rockowaWitam,szukam rockowego utworu coś o dziewczynie w refrenie.Wykonawca ma długie czarne włosy a w jednym ...
-
Muzyka którą każdy zna a mi wyleciała z pamięciPolski znany zespół jak i muzyka, pochodząca z lat 90-00. Teledysk był szaro-żółty. Piosenka wielokrotnie ...
-
Pieśń ReligijnaPoszukuje jakiegos teledysku bądz mp3 jakiegokolwiek nagrania w którym słychac jak ta pieśń brzmi ...
-
Muzyka z filmiku yt[youtube.com] konkretnie ten link
-
piosenka dyskotekowa, staraOd razu, jak pierwszy raz usłyszałam piosenkę ,,Girls in luv'' www.youtube.com/watch?v=Qn4I4OuDCYA Przypomniała mi się ...
-
Jak się nazywa ta piosenka ???[szpital.tvn.pl] jak się nazywa ta piosenka?
-
Strazacy TVPMam pytanko. W 4 odcinku filmu na jego zakończenie pod napisami został podłożony utwór, czy ...
-
Kilka utworówWitam pomoże mi ktoś w rozpoznaniu tych utworów: 1.[www39.zippyshare.com] 39:30 2.[www20.zippyshare.com] 3.[www20.zippyshare.com]
-
Jaki to utwór od 21 minuty?[youtube.com] Od 21 minuty inwazja mocy `97 Tczew
-
Co to za muzyka?[youtube.com] Jak w temacie, zaczyna się coś w granicach 30 sekundy... Z góry dzięki :)
-
Nutka z IEM'aWitam, potrzebuję nazwę tej nutki która była w czasie przerwy na IEM'ie.
-
Trap/DnB(?) z intraWitam poszukuję nutki z intra tego filmiku. [youtube.com]
-
klip z płonącym basenemszukam klipu piosenki rnb bodajże, dość mocno popularny, gdzie facet oczywiście nawija o babce, babka ...
-
jak nazywa się ta piosenka? akapelana siłowni ją słyszałem już 2 razy ostatnio takie techno ale nie znam tytułu, wiem ...
-
Muzyka z YT[youtube.com] , prosze o pomoc w znalezieniu tej nutki , probowalem przez rozne programy w ...
-
Rockowy teledysk z motocyklistamiWitam, szukam piosenki którą kiedyś słyszałem podczas oglądania teledyskuna youtube, głównym bohaterem jest wokalista, który ...
-
Nazwa nutki z tego filmiku?[youtube.com]
-
madagaskar 3 piosenka refren ,,everybody ooo"Poszukuje piosenki która leciała podczas madagaskaru 3. Nie ma jej na liscie soundtrack. Piosenke śpiewa kobieta, ...
-
Podobna piosenkaSzukam piosenki w której też jest taka charakterystyczna wstawka z trąbką/saksofonem i wydaje mi się, ...
-
Piosenka w refrenie ,,everybody....(...)everybody ooo"Piosenke śpiewa kobieta, jest melodyjna. Jedyne co zapamietalam to melodyjny refren i slowa ,,everybody...oooo". Zanim kobieta ...
-
Zna ktos tytuł tej nutki w tle?[youtube.com]
-
Piosenka YoutubeProszę o tytuł tej piosenki :) [youtube.com]