-
Nuta ktora byla uzyta w bajce Wilk i zajac[youtube.com] na samym poczatku tutaj
-
Piosenka z filmu "Podwójna tożsamość"o to link do piosenki: [youtube.com] pojawia sie ona w okolo 12 min. ...
-
Muzyka w tle filmikuWitam. Poszukuję nazwy muzyczki, która leci w tle od 2:10 [youtube.com] Za tytuł z góry dziękuję!
-
Cześć, potrzebuję muzykę z filmiku w opisie:[youtube.com] od 0:00 do 0:07 z góry dziękuję
-
hejj proszę o pomoc!Szukam zespołu i tytułu piosenki kojarzę, że w refrenie wokalista śpiewa chyba "stay with ...
-
Nutka z filmikuChodzi o nute od 37 sekundy [youtube.com]
-
jak sie nazywa piosenka z tego filmika ?[youtube.com]
-
Muzyka z YoutubePotrzebuje muzyki z tego filmiku z góry dzięki [youtube.com]
-
-
Walc? Piosenka grana na weselach?Szukam tytułu tego utworu: [www25.zippyshare.com] Tutaj nagrany krótki fragment grany akurat na akordeonie. Piosenka często słyszana ...
-
red7rozpoznaje ktos te utwory ?
-
Muzyka z samochodu - prośba o tytuł[youtube.com] Można prosić o tytuł z 3:55?
-
Jaki to gatunek, oraz prośba o podobne nutkiWitajcie, ostatnio w ucho wpadła mi ta nutka: [youtube.com] zastanawiam sie jaki to gatunek, oraz szukam podobnych nutek ...
-
Cięższa piosenka, metalcore lub screamo (?)Zadałam już kiedyś to pytanie, jednak zginęło gdzieś bez odpowiedzi pod toną innych ;) Próbuję ...
-
Piosenka chyba rockowa, pamiętam teledyskNiewiele pamiętam, bo słyszałam ją bardzo dawno temu. Nie wiem nawet, czy była polska czy ...
-
samba- piosenka słowa: takata1- od 2.28 do 3.10 - kto to śpiewa i jaki tytuł piosenki? podobna jakby "baila ...
-
Piosenka z filmiku Facebook[facebook.com] Prosze o pomoc szukam tego od 2 dni
-
-
Piosenka Braci Figo Fagot[cda.pl] Czy ktoś zna tą piosenkę? Czy może specjalnie pod ten filmik napisali? 1:10 - 1:25
-
Jaka nazwa muzyki w tle?[youtube.com]
-
Jaki tytuł?Jak tytuł nosi utwór na początku nagrania? [youtube.com]
-
Co to za piosenka z serialu Tajemnice Smallville?Ta piosenka pojawiła się na końcu odcinka 8 sezonu 2
-
Ellie Goulding - Love Me Like You Do wersja z filmu.Witam, poszukuję ww. piosenki w wersji z filmu(lot helikopterem). Słychać tam refren ze słowami "kiss ...
-
RTL 102.5 , Szukam piosenkiSzukam piosenki która często jest puszczana na kanale telewizyjnym RTL 102.5. W teledysku tej piosenki ...
-
setjaki to kawałek od 43:07 do 46:00 ? [youtube.com]