-
Co to za piosenka ? (filmik z YouTube)Co to za nutka od 4:50 - 5:14 ??? [youtube.com]
-
zna ktos nazwe ??[www4.zippyshare.com]
-
menno de jongCzy mógłby ktoś wrzucić do ściągnięcia kawałek menno de jong & mark otten-mad world(original mix) ...
-
Czy to za wersja Wendy Carlos - Clockwork orangeWitam. Mam pytanie jak w tytule. Co to za wersja utworu Wendy Carlos do filmu ...
-
Stare technoWitam ! Szukam utworu w którym bardzo dużą część zajmowała muzyka techno.Wiem że w pewnym momencie ...
-
Jak się nazywa muzyka na tym filmie (link YT)[youtube.com]
-
Muzka z twitcha pomocy :)[twitch.tv] oto link, ładuje sie krótko, interesują mnie dwa utwory, zaczynaja się juz ...
-
tytuł nutki (sunrise afterparty 2013)Witam poszukuję nazwy nutki od 5:40 minuty :) [youtube.com]
-
Goryle z dmuchanymi bananamiSzukam piosenki gdxie w reledysku na wyspie sa goryle i pakuja na łódke dmuchane banany
-
Jaki to remix od 17:23?[youtube.com]
-
FristajloWitam Na pewno znacie słynne ,,Fristajlo'' które kiedyś było hitem na youtube. [youtube.com] Chodzi mi jednak ...
-
Piosenka z reklamy spotifyWitam, właśnie usłyszałam na spotify reklamę. Co prawda nie nazwałabym tego reklamą, bo był to ...
-
Dosyc stara rosyjska piosenkaSzukam dosyc starej piosenki . Spiewala tam kobieta . Akcja teledysku dziala sie w szkole, ...
-
Szukam piosenki, która leci na samym początku utworu.Witam, szukam piosenki, która leci na samym początku tego utworu, niestety strony rozpoznające piosenki po ...
-
Prosiłbym o podanie utworów z całego filmiku[youtube.com]
-
SZUKAM MUZY HIP HPO DLA DZIECISZUKAM FAJNEJ MUZY HIPHOPOWEJ DLA DZIECI 5 - 7 LAT - MOŻE KTOŚ COŚ PODRZUCI. SZUKAM ...
-
Piosenka z "Mąż, czy nie mąż" 20minWitam, Mam prośbę, ponieważ nie mogę odszukać piosenki, która leci pod koniec serialu, tak 20/21minuta. Mam ...
-
Pomozcie znalezc ten bit,wiele dla mnie znaczy ! :([youtube.com]
-
Kojarzy ktoś???"Relax and folow me"tyle jest słów w tej nucie powtarzane co jakiś czas przez kobietę.Muzyka ...
-
Co to za piosneka ?czy ktoś wie co to jest? mam tylko kawałek bo tyle udało mi się nagrać ...
-
Prawdopodobnie - PIRACI Z KARAIBÓW?Witam! Chciałbym prosić o tytuł kawałka który leci w momentach: 2.20 - 2.27 i 2.30 - ...
-
Piosenka z tureckich hoteli, w refrenie jest Buli, bulWitam Wszystkich, po raz kolejny mam problem z tytułem, chodzi mi o piosenkę którą słyszałem ...
-
Jak sie nazywa ta muzyka?[facebook.com] Chodzi mi o muzyczke ktora zaczyna sie od okolo 2;05. Typowa smutna, czesto ja slyszalem ...
-
Kojrzay może kotoś piosenkę która leci na początku ?Kojarzy ktoś piosenkę która leci na samym początku, nigdzie nie mogę jej znaleźć :( [youtube.com]
-
niebieskie ustakiedyś na vivie w 2007/2008 roku leciał teledysk, gdzie niebieskie usta śpiewały kobiecym głosem taką ...