-
kawałek z radia FTBProszę o pomoc w rozszyfrowaniu kawałka. Udało mi się nagrać dwa fragmenty. Z góry dziękuję.
-
Znacie moze tytuł ?[speedyshare.com]
-
Co to za piosenka?Z Gry!
-
Wiecie jak nazywa się piosenka z serialu the 100 2x16leciała pod koniec odcinka 16 sezonu 2
-
Witam potrzebuję koniecznie pewien tytułMam ciężkie zadanie. Potrzebuje dowiedzieć się co to za kawałek. Jedyne co wiem to to, ...
-
M jak Miłość: odc.956Szukam piosenki z m jak miłość leciała ona na napisach. Był to odcinek 956 . ...
-
Szukam tytułu utworu... pop/elektronicznaWitam bardzo serdecznie. Poszukuję utworu którego mam fragment, ale nie mam tytułu, ani wykonawcy: [dl.dropboxusercontent.com] lub [dl.dropboxusercontent.com]
-
Co to za nutaCO to za nuta z radia vox fm
-
Sensation Night na tv.discoDzisiaj grany był pewien utwór, ale nie zdążyłam zapamiętać tytułu. Jedyne co pamiętam to, że ...
-
Szukam kawłka od 0:24 :)[youtube.com]
-
Znana Piosenkaposzukuję tytułu takiej znanej piosenki, często można ją słyszeć w radiu, wesoła, ma już na ...
-
Mężczyzna podobny do Bartka WronySzukam pewnej piosenki, byłam przekonana że jest to Jedna na Milion Bartka Wrony z teledyskiem ...
-
Co to za kawałek ?hejo, co to za nutka? bardzo proszę o pomoc [youtube.com]
-
znana piosenka walca angielskiego, ale tytuł..?od 0.15 do 2.10 (od 1.12 charakterystyczne słowa) [youtube.com]
-
Co to za nuta w 2:52 minucie filmiku?2:52 - co to za utwór, proszę o pomoc
-
Muzyka z Orlen Warsaw MarathonProszę o pomoc. Co to za muzyka zaczynająca się od 8:40 i trwająca do ok. ...
-
piosenka po angielsku, szczekają psy, woof woofwitam, poszukuje piosenki z lat 80, to była piosenka dyskotekowa, pamiętam, że było słychać psy ...
-
Rock alternatywny, ~2004 rok [załącznik]Witam. Nie mogę sobie przypomnieć wykonawcy ani tytułu piosenki, jak w tytule - rock alternatywny, ...
-
Piosenka z tego filmiku[facebook.com] Szukam piosenki z tego filmiku dla "kolezanki". Prosze, bo mnie ukatrupi xD
-
Muzyka lecąca w tle to...?[youtube.com]
-
Popularna klubowa piosenkaWitam poszukuje piosenki, czesto grana w klubach, szczególnie w energy 2000 katowice, W refrenie taki kobiecy ...
-
Nietypowa piosenka na końcu filmiku :)Może to nie muzyka dosłownie z programu TV ale z programu prowadzonego przez pewną blogerkę ...
-
I don't f@&k with you[youtube.com] Chodzi mi o ten beat, tylko dziewczyna śpiewa.. Z góry dziękuję :>
-
Szukam wolnej piosenki.Szukam wolnej piosenki, którą śpiewa kobieta. Znam jedynie słowa: "I'm.. thinking about you....". Bardzo spokojna ...
-
Soundrak z tej reklamy[youtube.com] Prosze o pomoc w odnalezieniu podkładu muzycznego znajdującego sie w powyższym filmie. Serdeczne dzięki!