-
Piosenka z filmiku pomóżcie :)Hej. Ostatnio oglądałam filmik o śmiesznych zwierzętach i w pewnym momencie usłyszałam dość fajną... ...
-
co to za piosenka?[www4.zippyshare.com]
-
co to za nutka??[www4.zippyshare.com]
-
Piosenka w Prawo AgatyCo to za piosenka polska leciała dziś w odcinku nowej serii Prawo Agaty ? z góry ...
-
Piosenka z filmiku na youtube[youtube.com] 3:07 :)
-
Prawo AgatyCo to za piosenka polska piosenkarka,piosenka leciała wczoraj w trakcie odcinku nowej serii Prawo ...
-
Muzyka z klubuPotrzebuję tytułu muzyki, która zaczyna się od 2:55 [soundcloud.com]
-
rozpoznajemy !Zna ktoś może ? dziękuję z góry ! [youtube.com]
-
Hip hopowa piosenka z koncertu JimkaSzukam tytułu piosenki, która pojawia się w 0:25-0:37 tego filmiku: [youtube.com] może ktoś coś kojarzy? :)
-
piosenka z kazantip festival trailer :)witam, czy zna ktoś może wykonawcę tego mega kawałka, który trwa od 1:32 - 2:39? [vimeo.com] jest po ...
-
Aria z filmów 'Skazani na Shawshank' i 'Życie jest piękne'Witam, poszukuję tytułu arii z filmów 'Skazani na Shawshank' i 'Życie jest piękne'. W 'Skazanych..' ...
-
Piosenka z kobiecym wokalem i saksofonem/trabkaDziś w szkole w radiu słyszałem taki kawałek, gdzie jakaś kobieta śpiewa coś w stylu ...
-
Roxanne- Sting (nowsza wersja)Hej. Jak byłam młodsza często oglądałam VIVA (ktoś to jeszcze pamięta, jak leciała tam muzyka? ...
-
Co to za kawalek????????????/38 min[www38.zippyshare.com] Co to za kawałek z 38 minuty?
-
Nutka podobna do tej[youtube.com] Szukam nuty ktorej instrumental/vocal jest podobny do poczatku tej nuty powiedzmy od 0:16 do 0:30 Ma ...
-
Wiecznie żywy hit w języku angielskimCześć wszystkim! W nagrałem usłyszany w radiu kawałek starej (chyba) hitowej piosenki ale od tamtej ...
-
opera+warkoczyki z brodyWitam Właśnie znalazłam się w dość niecodziennej sytuacji, gdyż przypomniałam sobie, że kiedyś, jakieś 6 lat ...
-
W refrenie - hallelujah to you...-kto to spiewa???????Jest to kawałek z poczatku lat 90,dosyć znany ale niestety nie wiem kto to,a meczy ...
-
Witajcie ktos zna ? :D[youtube.com] chodzi mi o te muzyke z 0:32
-
Klubowa piosenka "make you mine""make you mine" - te słowa pojawiają się w refrenie, jeszcze coś śpiewa kobieta jak ...
-
co to za nutaWitam zna ktos ta nutke ? [sadistic.pl]
-
Czy ktoś kojarzy tę piosenkę?Wydaję mi się, że była to szybka piosenka pomieszana z trapem/rapem (Była grana na hali ...
-
Jak nazywa się nutka z intra? Zaczyna się od 0:13.[youtube.com]
-
Co to za nutka z filmu ?[youtube.com]
-