-
Tytuł piosenkiWitam. Chciałbym się zapytać czy ktoś kojarzy piosenkę z reklamy dance chart na esce TV ...
-
Co to za piosenka?W teledysku tańczy ciemnoskóra dziewczyna z krótkimi włosami obciętymi na chłopca chyba. Jest też ciemnoskóry ...
-
fajna piosenka i super autozna ktos ??? [youtu.be]
-
Muzyka z intra (trap-dubstep)[youtube.com] OD : 0:00 - 0:014
-
POMOZCIE PROSZE DANCE/TECHNOWitm serdecznie , mam ogromna prosbe do was otoz szukam piosenki dance / techno nie ...
-
Nuta electro-house :)Bardzo mnie interesuje utwór od 0:55 :) [facebook.com]
-
Ciężkie zadanie - Polski hip-hopZa dużo informacji nie ma, kompletna pustka w głowie... Dwie osoby, facet i kobieta, śpiewają gdzieś ...
-
Polska Piosenka z PUBU!Witam was serdecznie, ostatnio jak byłem w pubie usłyszałem zaje utwór i najśmieszniejsze jest to ...
-
Klubowa nuta z 30 minSzukam tytułu piosenki z 30 min [www3.zippyshare.com]
-
"Like a machine"? usłyszane w Egurrola Fitness ClubSzukam utworu z pogranicza pop/elektro/możliwe, że remix, w którym występują słowa "(coming/going/woman - nie zrozumiałam ...
-
szukam piosenek z FilmuBLACK SHEEP SQUADRON: [youtu.be]
-
Teledysk z... nogąHEJ :) Szukam teledysku, z którego niestety wiele nie kojarzę. Jeśli dobrze pamiętam, "występowała" w nim... ...
-
dj kris amsterdam chyba 2004 kobiecy vocalDosyć spokojny powoli rozkręcający się kawałek NAPEWNO krisa. Z bardzo przyjemnym damskim głosem. Nutka mnie ...
-
Lata 70Co to za piosenka ?
-
Jak sie to nazywa *,*Tytul muzyki od 1:50 [youtube.com]
-
Czyj to remix. Dla znawców tematu :-)[youtube.com]
-
reklama H&M[youtube.com]
-
Piosenka z zapowiedzi eska tv!Czy ktoś potrafi rozpoznać piosenkę, która leci w tle? Albo chociaż rozpoznać słowa? [eska.tv]
-
Piosenka z kazantip festival trailer :) vol.2Witam. Zadałem pytanie w istniejącym wątku ale już ma tag rozpoznane i brak atencji to ...
-
Czeska piosenka?Co to za piosenka czeska? "Nie znam tytułu ani wykonawcy ale opiszę teledysk. Czeszka śpiewała chyba przy ...
-
Osiemnastka reziego - muzykatak jak w tytule poszukujemuzy z tego filmu 20s [youtube.com]
-
zna ktoś ? pilne http://japfest.pl/galeria/film na dole strony, 7:35
-
Melodia z początku kawałkaSzukam kawałka z którego pochodzi melodia którą w tym kawałku słychać od 1.00 [youtube.com]
-
Wiecie gdzie znaleźć "nucenie" kobiety ?Wiecie gdzie znaleźć coś w stylu "nucenia" kobiety w tle tej piosenki - Beyonce ft ...