-
Szukam piosenki ZumbaWitam, szukam tej piosenki która jest na nagraniu bardzo mi na niej zależy także prosiłbym ...
-
Szukam tego utworu. Proszę o pomocWitam. Szukam wykonawcę tego utworu, może ktoś pomoże. Z góry Dziękuję, Michał
-
spotify muzyka z reklamyWitam, Dziwne wyzwanie dla was posiadam. Jeżeli ktoś używa spotify to na pewno spotkał się z ...
-
Co to za utwór z radio?Szukam utworu, który brzmi jakby był remixem jakiegoś starszego utworu, w refrenie leci chyba "must ...
-
Piosenka z Francuskiego Jazz RadioWitam poszukuję pewnej piosenki. Czasami leci na tej stacji [jazzradio.fr] Śpiewa ją kobieta o bardzo ...
-
piosenka z początku lat 00Hej, kiedyś miałam taką płyte ''domową'' z podpisem ''hity 2002'', miedzy innymi była tam piosenka ...
-
Witam chciałbym poznać tytuł tej piosenki. z góry thxWitam piosenka bardzo mnie zaciekawiła ale nie znam tytułu :C [m.facebook.com] Z góry dziękuję ! ...
-
Piosenka z audycji RadioParty.pl 13 marcaWitam! ;) Wczoraj wieczorem na Radio Party słuchałem audycji Retro, niestety nie usłyszałem tytułu tej ...
-
Rozpoznanie piosenki z filmiku o polskich drogachZ podanego filmiku - [cda.pl] poszukuję tytułu piosenki od 6:08 do 6:23. Być może ktoś to zna ...
-
co to za piosenka? Help me :DCzy ktoś wie co to za piosenka? :)
-
co to za muza ?Muza zaczyna się od 3.40 minuty Link do filmiku: [youtube.com]
-
Co to za nutaMuzyka z radia VOX FM
-
Jaki oryginał piosenki?[youtube.com] "sialalale eee" cos takiego haha
-
-
Nazwa remixu - King of my castleWitam! Potrzebuję nazwy remixu tego utworu: [www76.zippyshare.com] z góry bardzo dziękuję! :)
-
Pomoc przy znalezieniu wykonawcyWitam. Poszukuje wykonawcy Polskiej piosenki pod tytułem "For You" albo "dla Ciebie". Piosenka byla w stylu New ...
-
-
Co to za nuty?Muzyka z radia VOX FM
-
RHCP - Dani CaliforniaProszę o pomoc w rozpoznaniu zespołów parodiowanych w teledysku Dani California [youtube.com] 1. 0:00 - 0:25 2. 0:26 ...
-
Co to za piosenka?[youtube.com]
-
nutka od 23 min rozpozna ktos ??[www25.zippyshare.com]
-
Nazwa Intra Filmiku MandziaChodzi mi o utwór z intra tego filmiku: [youtube.com]
-
Kawalek w tle - STUNTER13[youtube.com] zna ktoś może tytuł tego kawałka w tle?
-
niezidentyfikowany utwórdzisiaj usłyszałem w szkole utwór z radiowęzła (niestety nie udało mi się dowiedzieć kto go ...
-