-
Piosenka z 50 twarzy Grey'aKtoś może zna tą nutkę co tu leci? ;)) [youtube.com]
-
Co to za piosenka?1:47 link:[youtube.com]
-
Co to za melodia grana na pianinie?Prawdopodobnie z jakiegoś filmu. Kiedyś ją nawet miałem na płycie, ale tytuł mi zupełnie wyleciał ...
-
piosenka w stylu danceSzukam piosenki w stylu dance, w jej tekście usłyszałam coś takiego: " round get around ...
-
z imprezyJest w stanie ktoś mi powiedziec co to za kawalek?? :D [www56.zippyshare.com] z góry wielkie ...
-
refrenHej......szukam nazwy utworu który został połączony ze zwrotkami, tutaj wykonanie po angielsku, początek rozpoczyna się ...
-
Piosenka z filmikuWitam Was drodzy użytkownicy :) Czy wiecie może, jak nazywa się piosenka z tego filmiku? [youtube.com]
-
Co to za piosenka ze słowami 'Alleluja"?[youtu.be]
-
Co to za nuta :D??[www47.zippyshare.com]
-
Piosenka nanananaSzukam piosenki, mniej wiecej z lat '90.. Spiewa taka babka, szybko, piosenka pop... i prawie ciagle ...
-
nwm jak się nazywam .-.jak się nazywa piosenka r5 heart made up on You? JAK JA SIĘ NAZYWAM??? NO JAK ...
-
Piosenka Michael'a JacksonaSłyszałam ją w radiu i jest mi teraz bardzo potrzebna, ponieważ jest mniej więcej w ...
-
Poszukuje piosenki z załącznika[www6.zippyshare.com]
-
Piosenka z Filmu na YT[youtube.com] Trwa do 0:04 ;/ Próbowałem Shazamem ale za krótko ;/
-
Nutka z eski tv.Na esce tv tak z rok temu leciał taki teledysk, na którym koleś tańczył nad ...
-
co to za piosenka (house,chyba)[youtube.com]
-
jak nazywa się ta piosenka?Ostatnio byłam na imprezie na której dj'e puszczali taką właśnie piosenkę. Mam nagrany tylko kawałek, ...
-
MTV Live HD dziś około godziny 16wyemitowano koncert zespołu grającego muzykę w stylu House. Wokalistka czarno skóra kobieta, i klawiszowcy na ...
-
Co to za piosenka ?Witam ostatnio w sklepie słyszałem taki o to utwór [sendfile.pl] nagrałem fragment telefonem.Zna ktoś może ...
-
Poszukuję nutki od 00:00 00:06 (urywek)[youtube.com] Ta nutka z początku. Nie wiem, czy ona wyjdzie dopiero, czy ona już jest. Pomóżcie. Wczoraj ze 20 ...
-
I'm motherfucking monster???Szukam utworu w stylu Elecktro House gdzie w pewnym momencie mocnym jakby kobiecym głosem jest ...
-
Zupelna bezsilnosc - drugi dzien szukania bez efektu.Witam Drugi dzien zmarnowalem na szukanie tytulu, bezowocnie, wiec postanowilem napisac tutaj. Czy ktokolwiek zna pierwszy ...
-
Utwór z ESL One Katowice 2015[youtube.com]
-
piosenka z saksofonem? pomocy!Witam, poszukuję starej piosenki z lat 70/80, dość znana, niestety w głowie utkwiła mi sama ...
-
Muzyka z poradnika izaka.Witam, poszukuję tytuł muzyki, która leci w 25:12 w drugim poradniku izaka do cs:go: [youtube.com]