-
muzyka z filmu 'disco polo' 2015Witam, kto oglądał film disco polo 2015 to będzie wiedział, szukam muzyki z początku filmu, ...
-
AXN - zobacz dlaczego jest czerwonyHej, hej :) Słuchajcie od kilku dni po głowie chodzi mi piosenka użyta w reklamie stacji ...
-
Teledysk - chora dziewczyna, szpital, motocyklWidziałem kiedyś ten teledysk na YouTube. Kliknąłem przypadkiem i nie zapamiętałem nazwy. Szukałem kilka razy, ...
-
piosenka którą słyszałem w jaka to melodia.w tle leciało hei laldi ladi lein hei ladi ladi lainpiosenka którą słyszałem w jaka to melodia.w tle leciało hei ladi ladi lein hei ladi ...
-
potrzebuje tej piosenki co leci w tle w tym filmie[youtube.com]
-
piosenka z filmu na yt , "Michael Jackson"[youtube.com] jak sie nazywa ta piosenka która sie zaczyna od 1:20 . Chodzi mi o ...
-
7Days muzykaCo to za muzyka z reklamy 7days bo mi się podoba i nie znam tytułu.Leci ...
-
jak się nazywa muzyka w tle ?[youtube.com]
-
Jak się nazywa ten utwór pogrzebowy?Utwór podobny do „Arii na strunie G” Jana Sebastiana Bacha, który pojawił się wczoraj na ...
-
Poszukuje teledysku.Otóż przedstawia się on mniej więcej tak: 'Dziewczyna przyłapuje swojego faceta na zdradzie. On jej ...
-
Rosyjska bądź ukraińska piosenkaChyba w języku rosyjskim, albo ukraińskim. Tych języków nie znam i trudno mi było cokolwiek ...
-
Piosenka podobna do I see fire[youtube.com] Hej! Wczoraj oglądając Hobbita słyszałem piosenkę I see fire. Melodia z refrenu bardzo przypomina mi ...
-
"Śmiechowa" muzyka. Co to jest?Poszukuję nazwy piosenki(?), która leci w tle tego filmiku [facebook.com] Będę wdzięczny za pomoc :)
-
Znana piosenka tylko jaki tytuł ...Kochani co to za nutka w pierwszych sekundach stara ale jara z góry dzieki :) ...
-
Bardzo Posze o rozwiazanie mojej zagadkiWitam mam Pytanie bo Juz zgłupiałem Raz podczas jazdy samochodem slyszałem piosenka na radiu eska.. ...
-
rmf maxx utwor z przerywnik jingiel ala steve edwardsprosze o podanie mi utworu/utworow z przerywnika (jingla) rmf maxx czestochowa w ktorym ludzie mowia ...
-
Muzyka w tle[youtube.com] Muzyka w tle , ktos zna?
-
Co to za piosenka?Szukam utowru/teledysku :) To byla piosenkarka jeden piosenki, jesli sie nie myle (one hit wonder!). ...
-
Poszukuję wokalistki z youtubeNiedawno widzialam przypadkowo na szybko jakas ciekawa wokalistke na youtube w powiazaniach. Niestety nie zapisalam ...
-
Witam Zna ktoś tą muzyke ?[youtube.com]
-
jakby rokendrol,jaki tytuł?[youtube.com]
-
Piosenka z filmu[youtube.com] Proszę o tytuł ten piosenki z góry dziękuję.
-
Wieczny Student 2 PiosenkaWitam Szukam Piosenki Z wiecznego Studenta 2 Z momentu Imprezy Dokładnie od 61:35 min wtedy ...
-
Wykonawca i tytuł piosenki.Poszukuje piosenki ale nie znam ani tytułu ani nazwy wykonawcy.Pamiętam jednak teledysk.Teledysk jest czrno-biały,zespól angielski.W ...
-
Muzyka klubowa (??)Witam! W załączniku jest kawałek, którego szukam, nie jest to oczywiście całość, ani najlepsza jakość. ...