-
Co to za nutka ?[youtube.com]
-
U2 - love is blindness - szukam innej wersjiposzukuję trochę innej wersji niż typowa wersja utworu U2- Love is blindness. Jest to wersja ...
-
Muzyka z intra[youtube.com] 0-8 sekund
-
You can dance[www72.zippyshare.com] Jak się nazuwa ta nutka? :) z góry dziękuję
-
Jaka nuta od 13:05 do 13:09[youtube.com]
-
co to za nutka ta 1 ?[youtube.com]
-
Męski głos, melodyjna charakterystycznaRefren śpiewany mniej więcej tak: we want go to wo ooooooo, bardzo dużo razy powtarzany.
-
Motoryzacja. Lata PRL-u. 3 utwory.Proszę o pomoc w rozpoznaniu 3 utworów wszystkie pochodzą prawdopodobnie z okresu PRL-u, związane są ...
-
Hip-hop/Rap, RadioSłyszałem tą piosenkę jadąc do pracy rano. Jest to kawałek hip hopowy. Dosłownie wyleciały mi ...
-
co to za disco polo?[www4.zippyshare.com]
-
Ricky Martin - Maria (podobne?)Witam. Poszukuję kawałka podobnego, w tych samych rytmach co ww. tytuł Wydaje mi się, że słyszałem ...
-
piosenka z 70 odc rodzinka.pl od 11.40Czy kojarzy ktoś może tą piosenke. Po tekscie nigdzie nie moge jej znaleźć.
-
co to za piosenka?[www49.zippyshare.com]
-
MUZYKA z counter strikektokolwiek rozpoznaje prosze o pomoc:)
-
ktos kojarzy tytul nutki ?[facebook.com] z gory Bardzo Dziekuje ;)
-
Pierwsza piosenka w tym filmiku, reggae[youtube.com] Czy ktoś zna pierwszą piosenkę z tego filmiku?
-
Piosenka z Instagrama :DZna ktoś może taką o sobie piosenkę? [instagram.com]
-
Stara piosenka w stylu Boney M[pown.it] tutaj jest piosenka, bardzo bym był wdzięczny jak ktoś kojarzy :)
-
Co to za nutki ? =)mecze sie juz chyba z 2 godziny i nie mogę znaleść :( 1 [w246.wrzuta.pl] 2 [w246.wrzuta.pl] 3 [w246.wrzuta.pl]
-
Popularny utwór z wokalem[youtube.com] Poszukuje oryginalnego tytułu do muzyki która jest w 1:46 i w 1:55 jest ten moment.. ...
-
Polska wokalista specyficzne koncówki wyrazówTrudne zadanie, chodzi mi o polską wokalistkę, kilka lat temu nagrała piosenkę, teledysk z tego ...
-
szukam tytułu piosenki , początek filmiku[youtube.com]
-
Piosenka z roku około 2005Może ktoś zna ten utwór trance z roku 2005
-
jak się nazywa ta piosenkaHej mam problem bo spodobała mi się piosenka z tego filmiku i nie wiem jak ...
-
Lana Del Rey - Summertime Sadness REMIX Z planeta fm?przed chwilka lecial na planeta fm katowice remix tego kawalka pomozcie kochani jaki to remix