-
"Dziś są moje urodziny, dziś są moje narodziny" - ????"Dziś są moje urodziny, dziś są moje narodziny" - to refren piosenki zasłyszanej kilka dni ...
-
Stary film z tele5.Błagambyla kobieta z corką i jej mąż je bił, i ona uciekła do takiej baby ...
-
Tytuł utworu z "Nasza klątwa"?Cześć. Dziś po godzinie 11 w programie tvn24 gościem był twórca filmu Nasza klątwa. Przez chwilę puszczony ...
-
Planeta fm Katowice 9.07.12 godz 8.55Kobieta spiewa w refrenie cos tam i (I see the sunrise on your face) trancowy ...
-
Tytuł muzyki z filmikuWitam, czy ktoś z was kojarzy może jaki jest tytuł muzyki z pierwszych 15 sekund ...
-
co to za muzyka? proszę o pomoc[seansik.tv] chodzi mi o muzykę od minuty 25 i 50 sekundy
-
Grupka młodziezy w zamkniętym centrum handlowymCiężko mi nazwać cos jak bity rapowe lat 80-90 grupka młodzieży bawi się w zamkniętym ...
-
Znana piosenka jakby 2paca, 50centa lub kogos podonegoW załączniku próbka. Dzięki za podesłanie linka !
-
Jaka to piosenkaProsze powiedzcie co to za nuta: [youtube.com] Zdaje mi się ze wykonawca to bones, ale nie jestem ...
-
Poszukiwana nuta - bigroom :)Pilnie poszukiwany tytuł! [www59.zippyshare.com]
-
nuty z filmy Step up 4 Revolutionprosze o liste wszystkich nut z filmu step up 4 revolution
-
JAKA TO MUZA ?[youtube.com] Początek Dzieki
-
Muzyka w tle od 1:46[youtube.com] Co to za muzyka w tle? Pomocy;]
-
Pioenka z Zumby.Ostatnio na zajęciach Zumby leciała energiczna piosenka. Była miła a w pewnych momentach brzmiało jakby ...
-
rosyjska wersja lambady[youtube.com] ktos zna tytul?
-
około 8 minuty jaka piosenka tu leci? pomocy[youtube.com]
-
Piosenka ze stretchingu "Since forever"?Cześć :) Szukam tytułu piosenki którą słyszałem na fitnessie w trakcie rozciągania. Śpiewał ją jakiś ...
-
Co to za kawałek?Nagranie trochę słabe bo z klubu, ale wyraźnie słychać motyw. [przeklej.org] Z góry dziękuję ;)
-
męski głos, znany utwór, często puszczanyPilnie szukam utworu. wokalista - styl coś w klimacie Robbiego Williamsa, silny i ...
-
co to za nuta?co to za kawałek który zaczyna się od 23 sekundy tego filmiku? [youtube.com] bardzo proszę o pomoc
-
Piosenka "Turla turla ej"Witam, jest to pioseneczka z lat 90-tych, może się pomyliłem o jedną dekadę :) Śpiewają ...
-
tytuł piosenki z filmiku[youtube.com] 11 -14 Sec dokładnie
-
Muzyka z youtube[youtube.com] poszukuję tytułu piosenki z tego filmiku, za pomoc będę bardzo wdzięczny :)
-
kto jest wykonawcą piosenki ??? Ja poczekampiosenka zaczyna się od słów .....znowu w życiu przyszło mi czekać