-
Co to za piosenkaWitam, poszukuję nazwy piosenki, kojarzę z niej tylko teledysk, a mianowicie - przez cały czas ...
-
-
Czy zna ktoś tytuł piosenki z tego filmiku?[facebook.com]
-
co to za nutka??[www49.zippyshare.com]
-
co to za nutka??[www49.zippyshare.com]
-
Co to za piosenka ?Witam. Szukam tytułu takiej piosenki,gdzie chyba podczas refrenu są wystrzały bodajże z pistoletu a potem ...
-
"Samo życie" wątek muzycznyWitam, poszukuje autora i tytuł wątku muzycznego z tego linku: [w12.wrzuta.pl] Pochodzi on z ...
-
Piosenka z teledysku, 2 facetów kolorowo ubranychWitam. Poszukuje piosenki z teledysku w którym występuje dwóch facetów ubranych w kolorowe abstrakcyjne stroje. Piosenka ma ...
-
Japońska piosenka (Anime)[drive.google.com] Jest to link do pewnego Anime, ale to nie istotne, interesuje mnie piosenka, która jest ...
-
włoska piosenka tytułogladałem teledysk na eska tv kiedys w tym teledysku taki chłopak jechał kamperem i zabrał ...
-
Rosyjska piosenka o metrzeZaczyna się od ok. 6:30 [tnij.org] Nagrałem tutaj kawałek bo tam się długo ładuje [www55.zippyshare.com] A jeśli ktoś zna ...
-
Zna ktoś tytuł pilne dziękuje[jbzd.pl]
-
Rosyjskie techno[youtube.com] dokladnie mi chodzi o piosenke z 20:50 minuty prosze o kontkat na meila z ...
-
Muzyka na początku filmu[youtube.com]
-
co to za disco polo?[www4.zippyshare.com]
-
Czy ktoś rozpoznaje te utwory?Od jakiegoś czasu chodzą mi po głowie te utwory, przeszukalam YouTube, molestowałam soundclouda i shazzama, ...
-
Poszukuje pewnej piosenki, mam urywekProszę o pomoc [www38.zippyshare.com]
-
MUZYKA DO NAPISÓW początkowych z serialu The MusketeerCzy ktoś wie co o za muzyczka leci, do serialu stacji BBC The Musketeers:)
-
Dyskotekowe z okresu 1997-2005Zamieszczam kilka piosenek (tytuł lub wykonawca) do rozpoznania. Pozdrawiam
-
Jeśli ktoś to zna, to biję pokłonyw sumie trap, brzmi trochę jak flume, ale NIGDZIE TEGO NIE MA [youtube.com] od 40:20
-
Piosenka disco/imprezowaSiemanko,co to za nutka ? [www13.zippyshare.com]
-
Nazwa dzwonka telefonuZnak ktoś może nazwę tego dzwonka( [youtube.com] ) ?
-
fajna chilloutowa pisoenka, jaki tytuł?hej, zna ktoś tytuł tego utworu? [www19.zippyshare.com]
-
co to za disco polo?[www4.zippyshare.com]
-
Piosenka ze zwiastuna nowego sezonu Prawa AgatyCzy ktoś wie co to za piosenka?? [prawoagaty.tvn.pl]