-
piosenka z lat 80-90poszukuje piosenki w ktorej teledysk zawiera osobe-mezczyzna ubrana w czarny stroj z naszywkami blyszczacymi jak ...
-
Somebody dance with me - co to za wersja?Chodzi mi o to, co tutaj leci: [instagram.com] Co to za wersja tej piosenki?
-
Tytuł sławnej piosenkiCześć. Mam dla was zagadkę. Ostatnio usłyszałem w jakimś radiu piosenkę, którą śpiewała kobieta. Jedyne ...
-
Kto to śpiewa?w momencie 20.30 min? [youtube.com]
-
CO TO ZA PIOSENKA! BEST NA IMPREZĘ!JAKI TYTUŁ MA PIOSENKA LECĄCA DO 1:25 [facebook.com]
-
Muzyka (chyba) z piratów z karaibów?Witam! Prosiłbym o tytuł kawałka z tego filmiku na YT [youtube.com] Moment o który chodzi to ...
-
Jak sie to nazywa,ewentualnie link[facebook.com] Najprawdopodobniej to 50cent
-
Piosenka z ytWitam, wie ktos moze co to za piosenka [youtube.com]
-
Piosenka z MTV RocksPoszukuję piosenki, która od czasu do czasu pojawia się na mtv rocks. Niestety nie znam ani ...
-
Fragment melodii[youtube.com] Co to za melodia fragment zaczyna się od 4:30-4:35
-
Microsoft Productivity Future Vision - MuzykaWitam, czy zna ktoś tytuł muzyki z tego filmiku? [youtube.com]
-
Muzyka z filmiku Ducati - moze być podobnaWitam Poszukuję muzyki z filmiku Ducati, słyszałem też jej krótki fragment w odcinku specjalnym IT Crowd ...
-
-
nie wiem jak ją znaleźćczy wiecie co to 1 na tym tumblr [przemytnik-emocji.tumblr.com] Z góry dzięki
-
Co to za piosenka coś jak walka dawida z goliatem :)Najczęściej leci na MTV Rock. Teledysk to jakby scena z gladiatora 4 albo 5 facetów ...
-
Nutka na początku filmu ytProszę o tytuł tej muzyczki na początku [youtube.com]
-
Piosenka z youtubeWitam zna ktoś tytuł tej pierwszej piosenki która trwa do 1:11 [youtube.com] ?
-
Hej! Poszukuję tytułu piosenki od 0:13.Za pomoc dziękuję ;)
-
znana malodia na trąbkewitam, poszukuje tytułu bardzo znanej melodi na trąbke, być może ktoś będzie coś kojarzył?? [www77.zippyshare.com]
-
Nutka z Youtube[youtube.com] 4:28
-
podobna piosenkaWitam! Może ktoś kojarzy piosenkę, w której był użyty motyw z piosenki Alexa Gaudino - Destination ...
-
ktoś zna piosenkę, która leci w tym filmiku?[youtube.com]
-
Szukam piosenki !!Witam,szukam piosenki,która leci na początku tego filmiku (ta piosenka z gitarą na początku). BARDZO PROSZĘ o ...
-
Jak nazywa się ta piosenka?od 17:55 [youtu.be] co to jest za muzyka
-
Poszukuje 2 nutekWitam szukam tytułów dwóch nutek z tych linków: [www18.zippyshare.com] [www18.zippyshare.com]