-
Muzyka z filmiku[youtube.com] Od 0:55
-
jak nazywa się ta nutka w tle? HELP[youtube.com]
-
jak się nazywają te piosenki?Jak się naywają 4 pierwsze piosenki z tego filmiku, podam link : [youtube.com] proszę o pomoc, ...
-
we play hard? pomóżcie odnaleźć :)witam serdecznie wszystkich użytkowników! [www71.zippyshare.com] w linku znajduje się nagranie piosenki, którą usłyszałem przedwczoraj jedząc w restauracji. ...
-
Proszę o tytuł piosenkiProszę o tytuł piosenki z filmiku [vimeo.com]
-
Piosenka z Ukrytego polskiego mixu[youtube.com] co to za piosenka w 9:00
-
teledysk berlinwitam szukam tytulu teledysku z lat 2000-2001 a moze starszy,jest na nim pokazany berlin i ...
-
Szukam polskiej wersji tejże piosenki[youtube.com] to jest nutka śpiewana w j. niemiecki, ale słyszałem kilka razy jej odpowiednik w j. ...
-
co to za piosenka?[www13.zippyshare.com]
-
Czy zna ktoś ten utwór który leci od 46:26?[youtube.com]
-
Co to za gatunek muzycznyWItam. Nie mogę znaleźć informacji na temat tej nutki konkretnie co to za gatunek muzyczny ...
-
Muzyka z ,,Teoria Wszystkiego"[m.youtube.com] Dokładnie słychać 0.52 do 1.20
-
Przechwycona muzyka - Tytuł?[uploadmusic.org] Tutaj zauploadowałem bardzo prowizorycznie przechwycony kawałek, z zakłóceniami i wszystkim złym. Czy ktoś zna jego ...
-
Poszukiwania piosenki...Poszukuję piosenki. Jej znaki szczególne cechy, to : -Kobieta i mężczyzna w basenie/wannie -Kobieta w różowych dużych ...
-
Muzyka z filmu ''Postrach nocy''zaczyna się w 61:30 oto link do filmu : [cda.pl] z góry dziękuję za odpowiedź ...
-
piosenka z filmiku ytjak nazywa sie piosenka, ktora leci od 0:38? bardzo prosze o pomoc :) [youtube.com]
-
Piosenka klubowa, nowaSłyszałam to w klubie, dodaje kawałek, śpiewa facet.
-
co to za znana muzyka[youtube.com] co to za muzyka w 3:50 ?
-
Muzyka instrumentalna lata 80.Utwór nagrany jest z kasety, więc jakość średnia.
-
piosenka o E.T. we love E.T. w refrenie dzieciwitam, poszukuję piosenki związanej z filmem E.T. Pamiętam słowa E.T. we love E.T., pamietam tez, ...
-
Znacie może tytuł piosenki Bahariego?[youtube.com]
-
Zagraniczna piosenka, której tekst brzmi jak "a co to"Szukam piosenki, którą słyszałam na wakacjach, pamiętam tylko ze w jej tekście był fragment który ...
-
Witam co to za muzyka ?[youtube.com]
-
Pierwsza nutka z seta[www72.zippyshare.com] Co to za pierwsza nutka z seta? Konkretnie zaczyna sie od 3:20
-
Muzyka z filmiku[youtube.com]