-
Piosenka z reklamy 25-lecia Twojego Stylu w RMF FMTak jak w temacie. Piosenka ta leci w tle reklamy o 25-leciu Twojego Stylu. Może ...
-
Jaka to piosenka od 1.37[youtube.com]
-
TanecznieSzukam piosenki. Teledysk stary, nie znam tytułu, ani wykonawcy. Refren po spolszczeniu brzmi: nie znamy ...
-
słowa utworu w refrenie "haste me"dość stary utwór z roku 2005+, laska na wokalu. z góry dzięki za pomoc, Z.
-
Co to za piosenka na początku filmiku??Felix Krocher[youtube.com]
-
Ktoś zna ? :)[youtube.com]
-
Piosenka z Radia Maryjaz dnia 21 lub 22 lutego 2015, która leciała przed 19.00. Słuchał ktoś?
-
Przyjaciółki sezon 5Hej, szukam piosenki z zapowiedzi nowego sezonu. Zwiastun leci w tv, nigdzie w necie go ...
-
Poprosze o tytuł tej 1 nutki na początku filmu :)Wiece może co to za piosenka leci do 1.04 min [youtube.com]
-
film o samobójstwieSzukam starego filmu, który widziałam w latach 90tych lub na początku 21 wieku. Byli sobie ...
-
Co to za piosenka?Niestety mam tego krótki fragment i żaden program nie może mi tego rozpoznać. A chodzi ...
-
Piosenka z disney channelTo było jakieś jakieś łan tu fri ał bi dej nie wiem czy to jest ...
-
duke dumont i got you.... bardzo podobny utwor??witam poszukuje piosenki czesto puszczanej w roznych radiach rytm utworu jest bardzo ale to bardzo ...
-
Nieznana Muzyka(RAP USA)będę wdzięczny za choćby wykonawcę. pozdrawiam odsłuch: [www76.zippyshare.com]
-
Techno w słowach Dozobaczenia , a po czasie dont stopTechno mowi Dozobaczenia i potem przeciagniecie bitu nutki i potem bassem daje technem , potem ...
-
Techno, w slowach Don't stop" darcidzieci w refrenieWitam, poszukuję kawałka, który już parę razy słyszałem na Planecie Poznań, jest to techno / ...
-
Szukam rosyjskiej piosenki klubowejRosyjska piosenka klubowa. Dosyć nowa, w teledysku jest mężczyzna i kobieta. Śpiewają na balkonach. On ...
-
Cristiano Ronaldo SONGWitam, jak w temacie chodzi o nutke która leci tutaj: od 15 sekundy zaczyna się ...
-
co to za nuta[youtube.com]
-
Piosenka z wczorajszej audycji Radia ZetWczoraj w trakcie audycji Beaty Pawlikowskiej w Radiu Zet między 12 a 13 leciała pewna ...
-
Co to za nutka :D[youtube.com] Piosenka z końca filmiku ;)
-
Nigga rapsy co to xD[youtube.com]
-
https://www.youtube.com/watch?v=ZdoGpH6r-5s[youtube.com] tytul tego filmu duzo mowi ale nie moge tej piosenki znalezc pomozecie ?
-
Trace Urban - Sound System (muzyka z reklamy)Zna ktoś może tytuł piosenki, która obecnie leci w tle reklamy sound system na trace ...
-
Muzyka ktora leciala w radioHej wiecie moze co to moze byc za nutka ? Nie znam slow, ale zapamietalem ...