-
Goralska piosenkaWitam, szukam tytulu i wykonawcy piosenki, ktora slyszalem ostatnio w jednej z zakopianskich karczm. Jedyne ...
-
piosenka z gwizdaniem na początkuSpiewana przez kobietę o bardzo niskim wręcz meskim głosie ( krótkie ciemne włosy ) z ...
-
muzyka z taxi 2[youtube.com] potrzebuję kawałków które zaczynaja się w 1:09:13 1:10:08 i 1:15:00
-
Muzyka z "Vine'sów"[youtube.com] Od 1:17 do 1:23
-
Wojciech CerWitam. Szukam utworu lecącego w tle: [youtube.com] Pozdrawiam!
-
Muzyka z filmu, który przetoczył się po internecieFilm z bójki ukraińskich parlamentarzystów, ale za Chiny ludowe nie mogę dociec co to podkład. ...
-
Poszukiwany tytuł piosenkiWitam! Pilnie poszukuje tytuł piosenki. Piosenka z radia w języku niemieckim ( tak sądzę). Link youtube ...
-
Co za piosenka rhcp[youtube.com] co to za piosenka rhcp z 10.23
-
The 100Witam, piosenka użyta została w serialu The 100 odc.11 sezonu 2 i rozpoczyna się w ...
-
Potrzebuję pomocy by znaleźdź melodię z tego Filmu![youtube.com] To ten Film! nazwa melodii?
-
Jaki tytuł ma utwór w tle,i kto spiewa?[youtube.com]
-
Jaki tytuł ma ta piosenka?Szukam tytułu i wykonawcy tej piosenki: [lukasz8880.wrzuta.pl]
-
Jak się nazywa piosenka w tle ? :)[youtube.com]
-
Muzyka lecąca z radia w filmiku YTBardzo spodobał mi się utwór lecący w tym klipie: [youtube.com] Próbowałem SoundHound'a Shazam'a, niestety nic nie znalazły.
-
zna ktos tytul tej piosenki[youtube.com]
-
let's go this is you know how we spell aroundszukam pisoenki tekst w niej był mnie więcej taki let's go this is you know ...
-
czyżby reggae ??witam chciałem zapytać czy zna ktoś może ten utwór z tym uprzedzeniem że trzeba mieć ...
-
Piosenki z tego tumblr'a?Zależy mi na wszystkich tytułach piosenek, które się tam znajduja, jednak najbardziej chcę wiedzieć, jak ...
-
Reklama amerykańskich restauracji Jeff'sJaki jest tytuł piosenki (i wykonawca) lecącej w tle reklamy restauracji Jeff's - tej w ...
-
Fajny bit z filmiku na youtube.Witam, szukam pomocy. Szybko i na temat : [youtube.com] muzyka zaczyna się w 3:38. Z góry ...
-
co to za nutka??[www13.zippyshare.com]
-
Teledysk z eskiPoszykuję piosenki, która niedawno leciała w tv na esce. Teledysk to dyskoteka, przeważają zielone światła ...
-
piosenki z mixu polskich słów w zagranicznych utworach[youtube.com] muszę wiedzieć co to za piosenki: palił to tanie wino On ma dzide coli z wódką dać te twoje ...
-
Piosenka z refrenem Do no everythingokoło 2 minuty pojawiają się też angielskie dialogi
-
Piosenka "nanananananananaee love is in the air"Piosenka, którą słyszałem parę razy na VOX.fm i w refrenie był moment "nanananananananaee love is ...