-
Tytuł z filmu yt ISAMU[youtube.com]
-
Kto pomoze :).. Song z linka.. Z göry Dzieköweczka :)[facebook.com]
-
Co to za kawałek/vocal[www53.zippyshare.com] Co to za vocal rozpoczynający się o 1 minuty ?
-
szukam tytułówprosze o rozpoznanie tych nut linki do odsłuchania [www16.zippyshare.com] [www16.zippyshare.com] [www16.zippyshare.com]
-
Tytuł piosenki z ''I Love You'' w refrenie...Nie mogę sobie kompletnie przypomnieć wykonawcy, tytułu ani większości tekstu piosenki. Piosenka wykonywana przez męski ...
-
Piosenka z reklamy Coca-Coli, Razem Smakuje Lepiej[youtube.com]
-
Suits -w garniturachszukam piosenek z koncowki odcinków Suits z odcinka 13 i 14. z gory dzieki za pomoc ...
-
Pomóżcie:)piosenka z lat 90 o jezusie lub z jezusem ładna zagraniczna piosenka. w teledysku są ...
-
Co to za nuta?Wycinek z radia. Co to za nuta?
-
piosenka o jezusiepiosenka z lat 80 lub 90 o jezusie w teledysku przedstawione sa zwierzeta i w ...
-
co to?[youtube.com] chodzi mi o tą samą wersje ale raperzy spiewaja ją? kto?
-
Piosenka hard rockowa, zagranicznawidziałam teledysk już parę lat temu na jednym z kanałów muzycznych..(bodajże rebel). Pamiętam niewiele, przewijała się ...
-
Instrument z filmu Drzewo Jozuego.Witam tak jak w temacie jaki to instrument 0:34-o:39 Ni to harmonijka ni to saksofon ...
-
zima, las, wojnaPoszukuję piosenki, niestety pamietam tylko teledysk, przewijała się tam sceneria zimowa, głównie akcja działa się ...
-
Muzyka z intro (youtube)[youtube.com] Zna ktoś muzykę na początku (intro) ?
-
Co to za piosenka w tle?Witam. Mam pytanie - jaka piosenka leci w tle? [instagram.com]
-
muzyka z radia festszukam wykonawcy tego utworu spiewa ja dziewczyna w slowach jest cos takiego o domu rodzinnym ...
-
rozpoznasz piosenkę po tym opisie?szła w radiu rock taka piosenka o przyrodzeniu męskim HAHA... mniej więcej szło tak: uuu ...
-
Co to za melodia?Może ktoś słyszał i wie coś więcej. [www16.zippyshare.com]
-
Witam , czy ktoś rozpoznaje którąś z tych piosenek ?[facebook.com] z góry dzięki ! Piona !
-
Lata 80. - co to za piosenka?Pomóżcie. Piosenka z lat 80. Z góry dziękuje.
-
Trap - muzyka z filmiku[youtube.com] Ktoś w komentarzu podał tytuł ale nie podal kto remix robi, za żadne skarby ...
-
Dwóch gości w samochodziePolska piosenka z 2012 lub 2013 roku, w teledysku dwóch gości jedzie samochodem, jest to ...
-
co to za piosenka?[www49.zippyshare.com]
-
It's a Beautiful DaySzukam piosenki i leciało to It's a Beautiful Day i tutaj padają jakieś dziwięki ...