-
Stara piosenka którą śpiewa mężczyzna.Witam poszukuję piosenki która śpiewa mężczyzna z taką jakby chrypką.Piosenka leci spokojnie tylko w pewnych ...
-
Vines'y V2[youtu.be] W 2:35 słychać piosenke a w niej "SHIT ITS RAING ME" Prosił bym o tytuł ...
-
Piosenka na meetingu Pedro's coś jak Showtek-BooyahPrzed chwilą w telewizji podczas meetingu Pedro's wodzirej puszczał muzykę i jedna z tych piosenek ...
-
Pisenki filmikWitam,poszukuje tytułów piosenek z tego filmiku : [facebook.com] z góry dzieki
-
szukam tytułu piosenkiburza,wrzask, pisk opon, wypadek
-
Film dość stary horrorWitam poszukuję filmu chyba to był horror, nie pamiętam dokładnie bo dawno temu go oglądałem. ...
-
NuteczkaTylko ta 1 ;)
-
POMOCY ZAPOMNIALAM CO TO[www51.zippyshare.com] CO TO 58:05 I NASTEPNA ? ORAZ TA Z SAMEGO POCZATKU
-
podpowiedzcie jak nazywa sie ta nutka[youtube.com]
-
filmik na yt Lechia-Lech link w wątkupotrzebuje tytułu kawałka od jakieś 7 minuty [youtube.com] Z góry dziękuję ;)
-
zna ktos może ten tytuł piosenki[youtube.com]
-
Co to za Piosenka?[youtube.com]
-
Bardzo trudne - melodia poszukiwana od lat(wideo)...Ta melodia chodzi mi po głowie już od dawnych lat. Jedyne nagranie słabej jakości jakie ...
-
Nowoczesny z klasykąKawałek jest mieszanką nowoczesnej muzyki elektronicznej z muzyką klasyczną. W teledysku pamiętam występuje dziewczyna blondynka ...
-
piosenka chyba o miłośći[youtube.com] szukam piosenki która leci na samym poczatku,szukałam wszędzie. Albo chociaż jak ktoś dobrze zrozumie tekst ...
-
Nutka youtube[youtube.com] Mogę prosic nazwe nutki ? Leci od 3:30 Dziękuje i Pozdrawiam ;)
-
trudne zadanie przed Wami spróbujcie mi pomóc :)Tę piosenkę słuchałam może z 3-4 lata temu. Trochę pamiętam teledysk. Była w nim babka, ...
-
Muzyka z filmu na yt[youtube.com] Ta na samym początku
-
Może ktoś rozpozna :)[youtube.com] pierwsza piosenka puszczana na tym szpulaku. [youtube.com] 2:11:45- szukam tytułu tej piosnki :)
-
hey meet my dancer ?witam,poszukuje starej piosenki disco ktorej slowa to: Hey meet my dancer oooo hey meet romance ...
-
Muzyka z filmiku reZigiuszaW filmie słychać gdzieś w 3/4 wyraźniej. [m.youtube.com]
-
W teledysku ludzie tancza w autobusieSzukam piosenki w ktorej teledysku ludzie tancza w autobusie. Teledysk byl chyba czarno bialy
-
trampolinyyyyyyyCo to za piosenka w której w teledysku dużo dziewczyn skacze na trampolinach takich małych ...
-
muzyka z filmiku o ibrahimovicuszukam piosenki, ktora leciala w tle filmiku, na ktorym wystepował ibrabimovic w dzisiejszych wiadomosciach. Chodzi ...
-
Piosenka CroppSłyszałem ostatnio pewną piosenkę w sklepie Cropp i nie mogę jej znaleźć. :D Wiem tylko że ...