-
Wu Tang Clan, Gang Star ??Witam, ostatnio usłyszałem nie zły utwór z zasamplowanym tekstem: ''over here !'', nie jestem pewien ...
-
Z czego ten fragment ?ktos wie co to za nuta w tle ? [facebook.com]
-
co to za piosenka?[www49.zippyshare.com]
-
Piosenka Polsat[youtube.com] Poszukuje utworu z tego filmiku
-
Podkład z YT[youtube.com]
-
Co to za piosenka. Link do YT[youtube.com]
-
Co to za piosenka , najprawdopodobniej dubstep[youtube.com]
-
Szukam nazwy piosenki i wykonawcyWitam, orientuje się ktoś z was może co to za piosenka?
-
Co to za nutka?[youtube.com] Nutka zaczyna się w 0:35. z góry dzieki
-
Piosenka WeselnaPoszukuje piosenki weselnej w której jest mniej więcej taki refren ,,irari iari re ooo irari ...
-
2 muzyki z cs'a[www16.zippyshare.com] [www16.zippyshare.com] prosze o tytuły tych 2 nutek
-
Jaki jest tytuł tej piosenki?[youtube.com]
-
witam co to za nutka na początku ?[youtube.com]
-
Vines'y[youtube.com] Tytuł z 2:14 do 2:20
-
Co to za nuta ?[youtube.com]
-
Facet w biurzeWitam, prosze o pomoc w rozpoznaniu nazwy teledysku w którym: Jest biały mężczyzna w wieku ...
-
Piosenka ze sklepu DIVERSETą piosenkę słyszałam kilka razy w sklepie diverse, śpiewa dziewczyna. Na koniec zwrotki spiewa: I ...
-
Piosenka z filmu Yuma[youtube.com] chodzi mi o utwór od początku filmiku to 0:09
-
Pomoże ktoś z tym utworem ? Weezer[sadistic.pl]
-
Muzyka z polskiego filmu wojennego - pianinoPoszukuję melodii, najprawdopodobniej z jakiegoś polskiego filmu wojennego i co więcej jednego z tych niedawno ...
-
helax, 6.02Witam, szukam piosenki z radia helax. Leciała 6.02.2015, o 20:30. Piosenka z saksofonem i męskim ...
-
Czy ktos to rozpoznaje ?Witam, czy ktos rozpoznaje piosenke ktora zaczyna sie w w ok. 1.00 ? Prosze o ...
-
Poproszę o oryginał :)Poproszę o oryginał, o ile jest, mam nadzieję zę to nie jest oryginał :) [youtube.com]
-
Jak nazywa sie muzyka w tle.Witam. Może ktoś mi powiedzieć jak nazywa się muzyka która leci w 3.41 minucie w ...
-
Zna ktoś nutke w tle ? ;/[youtube.com]