-
co to za piosenka?[www49.zippyshare.com]
-
z filmiku na YT[youtube.com] przez pierwsze 30 sekund.... ?
-
Niedźwiedź polarny w teledyskuSzukam piosenki ;) Najbardziej charakterystycznym szczegółem jest chodzący po ulicach niedźwiedź polarny (przebrany człowiek).Śpiewa mężczyzna,raczej ...
-
piosenka z radia'Babe'dziś leciała w radiu, śpiewa jakiś mężczyzna i sątam takie słowa: Babe wonna.. so babe, ...
-
Szukam piosenki(nagrania)pt: "Na pagórku jest dębina"Jest to przezabawna humorystyczna piosenka solisty zespołu "Śląsk" z 1957 r.
-
zasłyszana piosenka z radiaostatnio słyszałem taka piosenke w radiu nie pamietam dokladnie ktorym bo sie dosc spieszylem pamietam ze ...
-
Youtube16:04 [youtube.com]
-
Piosenka z vimeo[vimeo.com]
-
Urodzinowa Gala RMF FMporsiłbym o piosenki perfektu z tej gali jakie były wykonywane
-
co to za nutka??[www49.zippyshare.com]
-
Electr-House'owe utworkiWitam, [soundcloud.com] 45:00 i 49:00 Wielkie dzięki jakby komuś udało się zidentyfikować chociaż jeden z kawałków Pozdrawiam!
-
Ale jaaazda! Te filmy podbiły internetWitam, chciałbym dowiedzieć się co to za utwór. [veedo.pl]
-
Piosenka z lat 80 chybaSzukam takiej piosenki z lat 80 chyba, jest znana ale za nic nie moge jej ...
-
poszukuje innej wersji tej piosenki bez remiksuposzukuje piosenki co w refrenie jest spiewane in magic chodzi mi o ta piosenke chyba ...
-
Co to za "znany" a nieznany utworek instrumentalny? :)Myślę,że to nie będzie chyba takie trudne,gdyż dawniej ten utwór grano dość często w radio.pobrałem ...
-
Utwór zasłyszany podczas jazdy autostopemZaczynała się waleniem w bębenki (?) Nie wiem jak to nazwać, po prostu słychać było ...
-
Kto wie co to może być za piosenka włoska?Chodzi mi po głowie od lat.Słyszałem ją we wczesnych latach 80-tych z naszego domowego Grundiga ...
-
Infolinia Orange muzykaWitam, Wiem, ze był juz podobny wątek ale niestety piosenka chyba sie zmieniła :) Poszukuje ...
-
Co to za piosenkaaaa,angielskaPiosenke spiewa mloda kobieta, czesto leci na 4music, w refrenie leci cos w stylu "oh ...
-
Czy znacie tę piosenkę?Niżej podam urywek piosenki, jest krótki ale mam nadzieję, że ktoś zna :D
-
W.E.N.A. - Nic (szukam podobnych utworów)Poszukuję utworów utrzymanych w tonacji i podobnym klimacie jak w utworze 'Nic' autorstwa WENY. [youtube.com]
-
Piosena z rosyjskiego filmiku[youtu.be]
-
Co to za piosenkaKrótko ;p Po prostu jaki tytuł nosi ta piosenka :) Z góry bardzo dziękuję za ...
-
-
dwóch "raperów" i dziewczynaszukam piosenki, która leciała kiedys na vivie, mysle ze około 2008-2010. Była taka hip-hopowa, na ...