-
Inna wersja ''Jadą wozy kolorowe''.Wykonawca?Chodzi mi o wykonawcę. Dysponuję tylko 19 sekundowym, niepełnym klipem.
-
Czy zna ktoś nutkę?[facebook.com]
-
Instrumental[youtube.com] ktokolwiek słyszał, ktokolwiek zna! z góry dzięki
-
Piosenka o rudej.W 2013 lub w 2012 roku usłyszałam piosenkę. Teledysk opowiadał o rudej dziewczynie (trochę grubej) ...
-
Piosenka Disco Polo z KlubuWitam! Co to za piosenka? [www32.zippyshare.com] Słyszałem ją ostatnio w Klubie.
-
disco poloPiosenka disco polo z słowami Ona miała suknie kolorowa czarno Biały dres i bluzę sportowa ...
-
Hej ...z jakiego filmu pochodzi ta muzyka w podkładzieHej ...z jakiego filmu pochodzi ta muzyka w podkładzie filmiku - chyba to jest muzyka ...
-
Szukam piosenki, znam tylko teledyskWitam, szukam piosenki którą słyszałem bardzo dawno temu na kanale muzycznym znam tylko teledysk, ale ...
-
Techno z trąbką lub saksofonemSzukam piosenki uslyszanej na imprezie, to jest cos w stylu techno z trąbką lub saksofonem ...
-
Melodia z serialu nie igraj z aniołem odc 166.witam,wie ktos co to za melodia z serialu nie igraj z aniołem zaczynajaca sie w ...
-
Klubowe[youtube.com] zna ktos pierwszy kawałek kto leci 6 sekund ? :D
-
Co to za piosenka?[www16.zippyshare.com]
-
Piosenka z Club Corrado jakas klubowa[youtube.com] Zaczyna sie w 27 min dziękuje
-
Potrzebuję pomocy w znalezieniu tego instrumentala !!![youtube.com] W tle tego video leci instrumental, zaczyna się od około 30 sekundy, pomoże ktoś ?
-
Muzyka z filmiku youtube - czy ktoś zna?[youtube.com]
-
Nagranie z radia PlusPrzepraszam za jakość ;) [www26.zippyshare.com]
-
Piosenka z reklamySiema, poszukuję muzyki z poniżej reklamy, wrzucam również inny link gdzie najprawdopodobniej ta muzyka została ...
-
Co to za piosenka??Gra ja krebs podczas koncertow :D chodzi o tą solowke :D [youtube.com]
-
Szukam wykonawcy i tytułu piosenki z lat 80tychSzukam wykonawcy i tytułu piosenki z lat 80tych (najprawdopodobnie italodisco), której refren zaczyna się słowami(chyba) ...
-
coś z italianood 0.30 -z jakiej to piosenki ten remix, lub nazwa tego utworu? -jakość głosu nie najlepsza [youtube.com]
-
Stara piosenka DISCO POLOWitam szukam starej piosenki którą ostatnio uslyszalam na kasecie weselnej kuzynki sprzed 15 lat. Zapamiętałam ...
-
Jaka piosenka ?Co to za utwór? Raczej stare nagranie. Zaczyna się spokojnie. Później koleś śpiewa i jak ...
-
Orange Video Fest - SKKFKojarzy ktoś może tę nutę?
-
Proszę o pomoc, co to za utwór?[youtube.com] od 2:06 do 2:25
-
Kto to śpiewa?kto spiewa w 11.17? [youtube.com]