-
Pomocy, szukam piosenkiWitam, poszukuję piosenki. Mam ją w głowię gdy usłyszę 3 pierwsze sekundy tego filmiku. [youtube.com] rytm ...
-
Viva la vida coverTo może być dosyć trudne, ale no może komuś się uda (:tak jak w tytule, ...
-
Szukam teledysku (skrzydła)Hej! Szukam piosenki do teledysku, w którym dziewczyna rysuje długopisem po plecach swojego chłopaka, potem ...
-
piosenka z filmikuwitam, szukam utworu z filmiku: [youtube.com]
-
PiosenkaSzukam piosenki,którą kiedyś usłyszałem w radiu to było dość dawno temu i pamiętam tylko tyle,coś ...
-
Piosenka z reklamy zitroena c4 cactusWitam Szukam piosenki z reklamy Citroena C4 Cactus, niestety na youtube nie mogę znaleźć polskiej wersji ...
-
rosyjska piosenka na akordeonie[youtube.com]
-
szukam tytułu[youtube.com]
-
KSW 30Witam, Poszukuję remixu z drugiej walki KSW 30, była to piosenka Sail ale jakiś remix, wie ...
-
co to za muzyka w tle?[youtu.be] co to za muzyka?
-
Piosenka z czołówki TVNCo to za piosenka która leci w czołówce tvn ?
-
nutka z samego początku[youtu.be] leci dokładnie na samym początku przez chwilę... z góry dzięki:)
-
Urywek z blendu[youtube.com] Czy ktoś kojarzy ten utwór który leci jako powiedzmy refren i od którego to zaczyna ...
-
piosenka o JezusieWitam szukam piosenki ,ale nie pamiętam w jakim języku ,bo ostatnio słyszałem ją ok 14 ...
-
KSW 30 MUZYKA WEJŚCIOWA KALINDRY FARIIMoże ktoś mi podać muzykę wejściową Kalindry Farii ?
-
jaka to nutka pls szybko 1 odp 5zl priv peypall[youtube.com]
-
Piosenka z YTKtoś rozpozna 1:49 - 1:55 ? :) Link: [youtube.com]
-
Jaki to remix Call me a spaceman?Witam, szukam remixu utworu Call me a spacemanm które leciał na Tomorrowland 2013, nagrany jest ...
-
Pomoc w znalezieniu utworu-dużo fragmentów tekstuSłuchałem pewnej piosenki około 2-3 lat temu ale nie mogę za nic jej znaleźć, fragmenty ...
-
Ktoś pomoże rozpoznać te nagrania? :)[www48.zippyshare.com] [www25.zippyshare.com] Leciały one w Energy 2000
-
Dubstep/Trap z filmiku PewDiePieWitam Poszukuje nazwy utworu z gatunku dubstep/trap ktory pojawia sie w ponizszym filmie w czasie 1:48 [youtube.com] Z ...
-
Co to za piosenka w teledyskuw teledysku pływają(latają) na flyboardach piosenka chyba z 2014 r.
-
Co to za utwor?[youtube.com]
-
Dziewczyna grająca na fortepianie/pianiniePoszukuję piosenki z 2012 lub 2013 roku. W teledysku na fortepianie lub pianinie grała brunetka, ...
-
co to za muza[youtube.com]