-
Kto to śpiewa?piosenka w 9 min. ?? [youtube.com]
-
Kto rozpoznaje ten teledysk?Pamiętam teledysk. Generalnie siedzi osoba (nie pamiętam czy kobieta czy mężczyzna) przy biurku. Widać tylko ...
-
Szukam piosenki w ,której są słowa "nie zmienię się"Szukam piosenki w ,której są słowa "nieee zmienięęę sięęę" śpiewa ją mężczyzna wspólnie z kobietą.Wiem ...
-
Co to za piosenka? jest filmik... rap, spokojny refren[youtube.com] link do filmu. Ostatni słyszany utwór.
-
"Reszta jest jak rampamparam"siemanko, szukam utworu, który w refrenie miał taką kwestię "dzień dobry...no właśnie... reszta jest jak ...
-
Mam tylko 30 sekund[www8.zippyshare.com]
-
Co to za muzyka od 18 sekundy tego filmiku?[youtu.be] Dziękuję za odpowiedzi.
-
Szukam oryginałuSiema! Szukam oryginału nutki która zaczyna się od 1:30 [lololyrics.com]
-
https://www.youtube.com/watch?v=DV9WP2xYbRg#t=24Tytuł tego utworu potrzebny, zespół to chyba 4 strings. [youtube.com]
-
Co to za nutka 1:40?Witam. Tak jak w temacie, poszukuje nazwy utworu, który cały czas leci w tle, lecz ...
-
Królestwo dla tego,który rozpozna ten fragment !Witam. Posiadam cały utwór,który mnie interesuje.Niestety nie znam jego tytułu. [www73.zippyshare.com] Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam.
-
https://www.youtube.com/watch?v=Thlz0ZbjTjI 20:04rock, metal, metalcore, melodic death metal 20:04 [youtube.com]
-
Poszukuje Piosenki Z Odcinka O Jedną Baterie Za Daleko...pingwinów Z Madagaskaruposzukuje piosenki z odcinka o jedną baterie za daleko...z filmu pingwyny z madagaskaru...to ten moment ...
-
Zna ktoś tytuł piosenki z filmiku?[youtube.com]
-
piosenka ze składanki disco polo[youtube.com] zna ktoś może tą piosenke ?
-
Szukam piosenki brzmiącej jak pitbull albo LIMFAO?Hej, poszukuje piosenki, są tam chyba dwa głosy męskie, jeden z nich brzmi trochę jakby ...
-
co to za nutka??[www13.zippyshare.com]
-
Szukam Tytułuwielkie siema ! szukam kawałka gdzie w refrenie jest "piwo laski słońce południe jest gorące " ...
-
Co to za nutka z końca filmiku?w 36 sekundzie się zaczyna - [youtube.com]
-
Ivano Fossati remixWitam szukam tej piosenki słyszałem ją w radiu z tym ze był to remix praktycznie ...
-
co to za bitWitam Co to za bit na tym filmiku w 4:19 wchodzi głośniej. [youtube.com]
-
muzyak przed meczemHej. Czy ktoś wie, co to za utwór leci w tle? [youtube.com]
-
dziewczyna w klipie w samej blieliznie, je bananaWitam poszukuje pewnej piosenki, nie bardzo znam tekst ale pamiętam że w teledysku występuje dziewczyna ...
-
Przerobiona piosenka[youtube.com] 15:15 ktoś pamięta jakiego utworu jest to przerobione?
-
Piosenka z energy 2000 zna ktoś tytuł?[youtube.com]