-
co to za rosyjska piosenka?[www13.zippyshare.com] prosze o polskie i rosyjskie znaki
-
piosenka z reklamy coca-coliChodzi mi o piosenke z reklamy coca-coli 'lato w środku zimy' pomożecie? *:
-
piosenka z reklamy nokii lumia 535Piosenka z reklamy telefonu nokia lumia 353. Prosze.... Pomozcie !
-
Zna ktoś nazwę tego utworu ?wrzucam kawałek utworu :) ... Jakby ktoś rozpoznał poproszę o nazwę :)
-
Piosenka usłyszana w 4fun tvWitam, widziałem przez chwile dziś piosenkę w 4fun w programie MUSIC SHAKER. Niestety nie wsłuchałem ...
-
Proszę o pomoc ! :)Filmik z YT, chciałbym orginalną tą muzyke co jest w tle, a nie tą co ...
-
Muzyka z vlogu skkf'a LAAX 2014 - vlog z nart!Co to za nutka od 2:57? [youtube.com]
-
Polski utwór puszczany w Antyradiu.Szukam utworu który słyszałam parę razy w Antyradiu, parę lat temu, zazwyczaj poźno w nocy, ...
-
Piosenka lucki lukezna ktoś tytuł piosenki która zaczyna sie jakoś: Wpadam z hukiem jak betonowy lucki luke? ...
-
Jak się nazywa piosenka z outro Lekko Stronniczy?[youtube.com] to co jest na końcu
-
Co to za Track, Prawo ulicy 2008[youtube.com]
-
Pomocy ;)Mam pytanko czy zna ktoś z was tą piosenkę od 0:00-0:06 ? [youtube.com]
-
Co to za piosenka w tle ? dość znana ..Mam tylko taki krótki fragment .. Bit dość znany i fajny [www60.zippyshare.com]
-
Eljot-Przyjaciele - jaka oryginalna ścieżka?Wczoraj słyszałem oryginalne wydanie tej piosenki, do której Eljot podstawił swój tekst, piosenka była po ...
-
Jak się nazywa to nagranie?[patrz.pl]
-
Tytuł piosenkiHej :) wiecie moze co to za piosenka, która ma melodie blurred lines ale inny ...
-
Gdzie została użyta melodia z 0:57[youtube.com] Szukam innego utworu z tym co jest w 0:57 Kojarzę, ale nie mogę sobie przypomnieć :( W ...
-
Piosenki Z Sklepu BERSHKAHEJ ostatnio nagrałem kilka piosenek w sklepie BERSHKA Prosił bym bardzo o tytuły... :face-smile: Najlepiej ustawić głośność ...
-
?Francuski rap?[youtube.com] Co to za utwór od 0:04 - 0:21 ?
-
zna ktos piosenke z tego filmiku? :) bardzo prosze[youtube.com]
-
co to za piosenka 5:58?[youtu.be]
-
Co to za bit/piosenka/kawałek? Chodzi o podkładKojarzy ktoś? [soundcloud.com]
-
Co to za drop ;)[www5.zippyshare.com] [www5.zippyshare.com] [www5.zippyshare.com] najbardziej mi zależy na ostatniej ;p
-
co to za muzyczka? :) dubstep / electro..co to za muzyczka? :) dubstep / electro, dzieki za pomoc! [www69.zippyshare.com]
-
Piosenka z eski "cookie"witam w esce ostatnio często grają piosenke w texscie powtarzają "cookie" co to za kawałek