-
z d@&y[youtube.com] kto wie co to za utwor grany od 12:41 do 12:45
-
Rozpoznanie utworu z remiksu David GuettyWitam z jakiego oryginalnego utworu pochodzi początek remiksu: David Guetta & Kaz James - Blast Off Chodzi ...
-
muza ze Stradivariusa,25.04,godz.14, galeria rzeszow!muza ze Stradivariusa,25.04,godz.14, galeria rzeszow! ktoś coś kojarzy?? słowa: nver look, never look, never ...
-
Piosenka która leci na eska.tvJak się nazywa piosenka która leci na eska.tv co taki jakby cygan śpiewa nie popolsku ...
-
Szukam Piosenki, Znam Tylko Kawałek Teledysku.W teledysku szukanej przeze mnie piosenki wykonawczyni jest sklonowana 4 razy na kazdym siedzeniu samochodu. ...
-
Córka prezydentaMoze ktos zna utwor z tego filmu a konkretnie kiedy corke prezydenta zabiera smigłowiec.Taka spokojna ...
-
Co to za nutaWitam Co to za utwór co jest w tym filmiku na samym początku przez około ...
-
piosenkijakie to są utwory?
-
Co leci w tle ???Hejo cóż to za muzyka w tle leci proszę o dokładny tytuł bo z opisu ...
-
Jak się nazywa ta piosenka?Pamiętam tylko, że do nowszych nie należy. W teledysku jest taki koleś z czarnymi włosami ...
-
Man of Steel - Człowiek ze staliWitam poszukuje nazwy kawałka tego utworu. Jeżeli ktoś wie jak się nazywa z góry dziękuje. Od 45 ...
-
Szybcy i Wściekli 1 !!!! POMOCYPomocy ! Poszukuję nazwy piosenki, która rozpoczyna się od razu na samym początku filmu tuż ...
-
PiosenkaWitam. Mam problem ponieważ nie mogę znaleźć piosenki której fragment usłyszałem dziś w radiu..... Niestety ...
-
Warsaw ShoreJak nazywa się nutka która zaczyna się od 0:43 ... burnin like a flame ??? ...
-
Piosenka z reklamy microsoft lumia 635Poszukuję piosenki z reklamy chyba smartfona lumia 635 microsoft. Reklama jest "świeża", widziałam ją gdzieś ...
-
Co to za piosenka?[youtube.com] Ta pierwsza początkowa wprowadzająca.
-
Co to nuta ?? :DProszę o pomoc :-)
-
Co to za nuta?[youtube.com]
-
Ruski rap? Ktos pomoże?[youtube.com] Bede mega wdzieczny za rozpoznanie pierwszego utworu :)! Pozdro ludzie
-
Wieloletnia zagadkaBiały pokój dziewczyna z czarnymi długimi włosami leży na łóżku podchodzi do Niej chłopak siada ...
-
Rihanna? Sia? Proszę o pomocMam pewien problem. Od dłuższego czasu chodzi za mną piosenka i nie mogę odgadnąć kto ...
-
Smutna piosenka z dość mocnym bitemWitajcie. :) Dziś mam dla Was nieco trudniejsze zadanie. Udało mi się zdobyć już fragment ...
-
Polska piosenka motywująca w życiu (nowa)Cześć. Ostatnio usłyszałem piosenkę taką motywującą do życia. Wykonuje ją mężczyzna, po polsku. Myślę, że ...
-
Zna ktoś tą piosenkę? (nagrana)Leciała w radiu na szczęście nagrałam :) zna ktoś może?
-
Jak się nazywa piosenka reziegozaczyna się w 10:17 [youtube.com]