-
Dubstep - piosenka do rozpoznaniaTak jak w tytule, poszukuję nazwy tej muzyki :) [youtube.com]
-
Rysunkowy klip na basenie, cudowny napójWitam, potrzebuje pomocy, pamiętam jak przez mgłę rysunkowy teledysk z lat 2000-2003 ale nie jestem ...
-
Czy ktoś zna tytuł tej piosenki? link yt.[youtube.com]
-
set above & beyondCześć. Co to za nutka 14:30? Pozdrawiam :) [youtube.com]
-
piosenkaWitam pamiętam teledysk do piosenki dużo kobiet prawie nagich w mokrych podkoszulkach jedna po lewa ...
-
Dobra nutka[www55.zippyshare.com] Poszukuję tytułu. pozdrawiam
-
jaka to piosenka? pomocy!w refrenie leci jakoś tak: found it's a jelly yea
-
piosenka z szybkim refrenemPiosenkę słyszałem na YT. Czerwono-biały obrazek na nim kobieta trzymająca się za pośladek, szybki refren ...
-
Co to za piosenka ?Witam :) na gwałt potrzebuję piosenki, której słuchałam kilka lat wstecz.. teledysk opowiada o miłości ...
-
co to za piosenka?W refrenie słyszę słowa "... spread your dreams and fly away", sądząc po głosie śpiewa ...
-
Co to za piosenka, męczy nas od tygodnia[youtu.be]
-
piosenka z indyjskim motywem1-2 lata temu słyszałam piosenkę, w której często przeplatały się słowa "dont come back" lub ...
-
Piosenka z radia 104.7FM godzina 11:40 dość staraWitam szukam piosenki która leciała na 104.7FM Radio sieradz o godzinie 11:40 W refrenie piosenki było ...
-
Piosenka disco polo lata 90!!Poszukuję polskiej piosenki disco polo z lat 90, pamiętam z teledysku, że wokalista jechał drogą ...
-
Soulowy/funkowy utwórLeciał wczoraj w radio Rdc. Fragment tekstu "little bit surprised, i can feel in your ...
-
Szukam piosenki z intra klubowy kawałek :D[youtube.com] szukam nuty 00:02 w intrze Z góry dzięki, Pozdro.
-
Utwór z programu Sonda[youtube.com] Poszukuję tytułu utworu, który słychać od 9:48 do 12:46. Bardzo proszę o pomoc.
-
Piosenka z filmu. Głos jak sople loduWitam! Poszukuję piosenki, która jest częścią sceny w filmie. Na kanapie siedzi dwoje nastolatków (13-15 ...
-
Utwór min 12:55[www24.zippyshare.com]
-
Utwór z filmy na YouTubeWitam. Co to za utwór od 1.30 ? [youtube.com]
-
Piosenka z Warsawe Shore 3Witam. Poszukuje tytuły piosenki z Warsaw Shore 3 z odcinka 5. W piosence slychac saksofon ...
-
Piosenka discopoloNo więc tak, byliśmy jakiś miesiąc temu u kolegi na imprezce no i wpadł tam ...
-
Jak nazywa sie ta piosenka?Cześć zna ktoś tytuł tej piosenki co leci w tle ? [youtube.com] Z góry dziekuje :)