-
nagrałam piosenkę telefonem, wiecie co to za utwór?hej, czy wiecie co to za piosenka? sory za jakość ;/
-
Muzyka z trailera BO IIISiemanko poszukuje nutki z tego trailera : [youtube.com]
-
Piosenka w tle - co to za utwór ?Witam. Zna ktoś piosenkę, która leci w tle? (jeden z odcinków programu Galileo).
-
Szukam tytułu tego utworu[youtube.com]
-
piosenka z youtube[youtu.be] za nic nie wiem co to za piosenka. Yt podpowiada skrillexa ale to w ...
-
piosenkijakie to są utwory?
-
piosenka z telefonuWitam, jakiś czas temu nagrałem kawałek piosenki telefonem i za nic nie potrafię jej znaleźć ...
-
RnB lecąca w KauflandzieW informacji nie wiedzą, ale Wy na pewno pomożecie: [vocaroo.com] - taki właśnie podkład leci ...
-
Piosenka Hip Hop ??Zaczyna się śmiechem dziecka i tyle mogę o niej powiedzieć :P
-
Witam zna ktoś tą nutkę ?Dziś w radiu usłyszałem muzykę która wpadła mi w ucho lecz nie znam jej tytułu ...
-
-
Fajna nutka ale nie znam :([youtube.com] zaczyna się od 0:16
-
Klubowo - co to za nutka (popularna)[www77.zippyshare.com]
-
piosenka z filmikuCześć zna ktoś piosenkę z 11:20 min [youtube.com]
-
Melodia z youtube Mateusza GrzesiakaDość znany utwór ale nie moge tytułu skojarzyć. Oczywiście mowa o tym co w tle ...
-
Poszukuję piosenkiWitam, nie pamiętam nazwy zespołu ani nazwy. Pamiętam jedynie teledysk i od kilku dni szukam ...
-
piosenkiprośba o rozpoznanie.
-
Boys - Podobna piosenka do rytmówBry. Szukam piosenki która ma bardzo podobny rytm co POCZĄTEK tej piosenki Boysów - [youtube.com] Ta szukana ...
-
Uwaga!To do fanów Anime Yaoi! Boy x Boy!tym razem nie chodzi o piosenkę a o tytuły anime pokazanych w filmiku. Znalazłam amv ...
-
Troszkę stara, tajemnicza piosenka, 2006-07 rok :)W zwrotkach było coś podobnego do dzieci z tego teledysku: [youtube.com] Z czym że gaworzyły w ...
-
Piosenka z konca odcinka SuitsPoprosze o tytuł znanej piosenki na koncu odcinka Suits s04e14 [twoje-seriale.tv]
-
Pomoc w nazwie piosenki z nagraniaWłaczyłem sobie stary telefon na którym było nagranie pewnej piosenki niestety nie znam tytułu, tutaj ...
-
piosenkiproszę o zgadnięcie.
-
Futurowa Kosiara[www23.zippyshare.com] Najbardziej zależy mi na 1 nutce!
-
Techno z YTProsze o rozpoznanie tej nutki: [youtube.com]