-
Tytuły piosenek z lat 80/90 i początku 21.wiekuChodzi mi o jak największą ilość utworów tego typu jaki wykonują np. Bryan Adams, Westlife ...
-
Co to za nuta?Co to za nuta?
-
muzyka relaksacyjnaCzy ktoś wie kto wykonuje dwa pierwsze utwory od 0.00 do 3.30? [youtube.com]
-
E la la, E la laTaka nowa muzyka która leci w refrenie: a ru wysty diu łet la e ...
-
Piosenka z radia, hity na czasie, trąbkaśpiewa kobieta, trąbki w refrenie, skoczny bas, całkiem przyjemna piosenka
-
NEW YORKER MUZYKAWiecie moze jakie piosenki puszczają w sklepach new yorker ? Chodzi mi o niemieckie techno
-
kojarzy ktoś tytuł nuty ?[youtu.be] potrzebuje nazwe remixu nutki (chyba) Moog - Drive feat. Erin Renee lecącego od 29:20, ...
-
Jaka nuta od 4:20?[youtube.com]
-
muzyka dracula historia nieznanajak nazywa się muzyka która leci w 65;26 minucie filmu [cda.pl]
-
Witam rozpoznaje ktoś piosenki z nagrania?Witam rozpoznaje ktoś piosenki z nagrania?
-
Ktoś poznaje tytuł nutki ?[youtube.com] 0:08-1.07 i 2:22-3:55 z góry dziękuje :)
-
Panowie co za tytuł piosenki w tleWitam jak w temacie jaki jest tytuł piosenki na filmiku [m.youtube.com]
-
Klasyczna z gryWitam, co to leci w tle? [youtube.com]
-
piosenkijeszcze proszę o dwa utwory.
-
Muzyka z youtubeWitam wszystkich mam ogromną prośbę, zna ktoś może nazwę tego utworu co leci w tle ...
-
Muzyka z Car Audio.. You TubeWitam co to za muzyka od 0,57sekund [youtube.com]
-
Jaka to piosenka ? POMOCY!!!Jak ta piosenka sie nazywa co leci od : 0:10 do 0:50 PROSZE POMOCY!
-
Co to za piosenka ???[youtube.com] Muzyka z tła, poszukuje już ją przez 3 dni i nie mogę znaleźć. Dziękuje bardzo ...
-
Piosenka z tego filmiku[youtube.com]
-
Witam ktoś rozpoznaje piosenki na nagraniu?proszę o podanie tytułów :)
-
Nazwa Nutki (z załącznika)Jest to muzyka z CS
-
piosenkipoproszę o określenie tych utworów.
-
tytułjaki to utwór?
-
USTALENIE TYTUŁUWitam poszukuje tytułu tej piosenki
-
piosenka z rmf maxxxpotrzeba mi piosenka ktora byla grana ok 14;44 ale byl to przerwynik miedzy piosenkami wlasciwymi ...