-
Witam rozpoznaje ktoś piosenki z nagrania?jeśli ktoś wie proszę o odpowiedzi w komentarzach będe wdzięczny :)
-
the last of the MohicansSiemaneczko ! Ostatnio przeglądając dzwonki napodziałem się na ten : [greenmp3.pl] Wie ktoś jaka to piosenka jest? z góry ...
-
Jakie to piosenki?[youtube.com]
-
Szukam piosenki z youyubeSzukam piosenki z youtube [youtube.com] dokładnie od 4:oo minuty. Z góry dziękuje.
-
jakaś klasyka[www12.zippyshare.com]
-
-
...Ja do urny nie pojadę...kto to śpiewa i jaki album?[hostuje.net] Kto to śpiewa i z jakiego albumu?
-
disco polo - jeszcze jeszcze??witam szukam tytulu disci polo spiewali tam ''jeszcze wiecej'' i poglos w tle showtek booyah . ...
-
mp3Słuchajcie, czy istnieją jakieś strony w których mogę wyciąć poszczególne fragmenty z mp3. Tylko jest ...
-
TRUDNE jak nazywa się tytuł utworu w 4:37 minucie ?jak nazywa się tytuł utworu w 4:37 minucie ? film jest na youtube [youtube.com]
-
piosenkimam pytanie o tytuły trzech piosenek.
-
Piosenka z radiaWitam. usłyszałem w radiu fajną nutę, dla ułatwienia szukania postanowiłem kawałek nagrać co okazało sie bardzo ...
-
Dance z Radia PlanetaWitam :) Proszę o rozpoznanie tego środkowego fragmentu utworu granego przed kilkoma laty w Krakowskim ...
-
teledysk z ludźmi uciekajacymi przed kursorem myszki:)jak w temacie, teledysk jakiegoś znanego dj czy coś w ten deseń z lat mniej ...
-
szukam remixu Now we are freeJest to remix utworu now we are free z filmu gladiator ale w sumie nie ...
-
piosenka gatunek technoPoszukuje piosenki. Jedyne co pamietam to, jest to chyba jakis remix, na poczatku jest to ...
-
rock ,art rock, ballada pomocy !!hej, szukam juz od ładych 4 lat piosenki i nie mam pojęcia jak ją znaleźć ...
-
szukam 2 piosenek![www8.zippyshare.com] [www8.zippyshare.com]
-
-
pomożecie?[sekundowe.pl] jaka to nutka?:))
-
intro albumu carolus rex - sabatonWitam! Chciałbym jakiś link lub konkretny tytuł długiej wersji intra z carolus rex zespołu Sabaton. Bardzo ...
-
Zna ktoś nutkę w tle?[youtu.be]
-
Kto to gra?Na początku klipu jest ciekawa melodia..Może ktoś wie,kto to gra? [vimeo.com]
-
the 100 ;)[vine.co] Jak się nazywa ta nutka ?:)
-
piosenkajaki to utwór?