-
New Running Music 2015 Mix #21 "urywek"[youtube.com] Interesuje mnie piosenka od 0:00-3:12 i 46
-
Jak nazywa sie ta piosenka ( link )[youtube.com] Najlepiej wsyztskie piosenki,ale najbardziej zależy mi na tej piwerwszej Z góry dziękuje ;*
-
Myzyka z TerminatoraSzukam tej muzyki, którą słychać w od 45 sekundy do 56 sekundy. A to jest ...
-
Siema teledysk potrzebaSiema szukam piosenki jest dosc stara byla w niej dziewczyna ktora chodziła po domu byla ...
-
MowPoLucku - piosenkaCześć, jak nazywa się piosenka, która leci od 1:43? :D Link: [youtu.be] Dzięki :D
-
Boguś z m3 playlista co to za remix ??[szydnad.wrzuta.pl] zna ktoś remix z 50 minuty ??
-
Nuta z mam talent (znana)Potrzebuję nazwy tej piosenki, która zaczyna się od 1:50 na tym filmiku [youtube.com]
-
20lecie Canal+ piosenka ze spotuWitam, od jakiegoś czasu na canal+ leci reklama z filmowymi zapowiedziami. Miedzy kadrami z filmów ...
-
Stara piosenka - electro/techno z pociągiemWitam, szukam od dłuższego czasu piosenki. Pamiętam jedynie flashbacki z teledysku, leciał on mniej więcej ...
-
Szukam tytułu piosenki[youtube.com] od 7.50 do 11.44
-
poszukiwana piosenka z zumbyposzukuje piosenkę z zumby jakoś leciała a se stara ma a se stara moka i ...
-
Co to za piosenka z mam talent?[youtu.be]
-
starsza super nutawitam, poszukuje piosenki która kojarze jak przez mgle, była na czasie jakies 10 lat temu, ...
-
Utwór z lat 90-tychKto kojarzy taki teledysk w latach 90-tych dwie kobiety tańczą w białych kombinezonach na ruchomej ...
-
Tytul tej piosenki?Słyszałem ją w szkole na przerwie więc trochę szumi ;/ Link: [yourlisten.com]
-
Co to za reklama?Wiem, ze nie powinnam tutaj, ale moze ktos moglby mi pomoc... Reklama banku lub czegos innego, ...
-
Jak nazywają się piosenki na nagraniu?witam czy ktoś wie jakie piosenki znajdują sie nagraniu? :)
-
W refrenie: "Aaaaa, aaaa..."Szukam kawalka, ktory pare dobrych lat temu ciagle puszczali w TV. Nie moge skojarzyc slow, ...
-
Częsty kawałek w rosyjskich Car Crash Compilation`sOto link do filmu w którym ten kawałek leci : [roadfail.altervista.org]
-
Spokojna, rockowa piosenkaChodzi mi o spokojną, rockową piosenkę. Wokalista ma mocno zachrypnięty głos. Cała piosenka jest raczej ...
-
Szukam tytułu francuskiej piosenki popSkoczna piosenka słowa to mniej więcej "fawla tutła" XD
-
Rozpoznanie piosenki po teledyskuW teledysku występuje dwóch gości. Refren jest śpiewany, teledysk jest kręcony wokół gór usypanych ze ...
-
witam , mam mętlik w głowieszukam teledysku, nazwy , lub wykonawcy, całe nagranie jest w rytmie bassu, facet jest jakby ...
-
piosenkiprośba o tytuły tych utworów.
-
POMOZCIE PROSZE:(wiem, że to remix piosenki - ''A$AP Ferg - Work'' ale jaki? prosze o pomoc [facebook.com]