-
Piosenka z VOX FMWitam szukam piosenki, której znam tylko słowa, części piosenki: "milionami gwiazd czarujesz mnie,tysiącami kłamstw przekonać chcesz ...
-
Blok ekipa - kebab[youtube.com] kawałek w 3:08
-
Proszę o podanie tytułunutka zaczyna się od minuty 44:37 [nuteczki.com]
-
Znacie tytuł muzyki z tego filmiku z yt?od 2:50 [youtube.com]
-
muzyka klubowaJak się nazywają te nuty? : [www3.zippyshare.com] [www3.zippyshare.com] [www3.zippyshare.com] [www3.zippyshare.com] Z góry dziękuję :)
-
Piosenka z yt :)[youtube.com]
-
Co to za rockowy kawałek[youtube.com] co to za KAWAŁEK od 9;29
-
piosenka w tle[youtube.com]
-
Muzyka z Teaser'a[youtube.com] Bardzo bym prosił o tytuł muzyki w tle. Chociaż o wykonawce. Z góry dzięki za pomoc.
-
Jaka to piosenka?Co to za piosenka? Chodzi mi co leci na począku, kiedyś jej słuchałam ale ...
-
Piosenka, możliwe, że filmowa, trochę taneczna:)Hej, pomóżcie, piosenka możliwe, że znana, ale nie potrafię rozpoznać tytułu. Dołączam nagranie głosowe :) ...
-
Rivers of babylon - CoverPosiadam nagranie, lecz nie znam wykonawcy tego covera. Proszę o pomoc. [www52.zippyshare.com]
-
piosenki z podanym motywem w tle, tylko która to byłaszukam piosenek które znacie a które są 'oparte' na tym motywie popularnym który występuje w ...
-
nie moge znalesc tytułuw intro takiego kolesia jest stara piosenka lekko przerobio na ale ja chce orginał ...
-
tytuł piosenki z filmikuprosiłbym o tytuł z filmiku, od 1.45 [youtube.com]
-
Francuska piosenka grana ostatnio czesto w klubach[youtube.com] jak w tytule -> Francuska piosenka grana ostatnio czesto w klubach, prosze ...
-
Piosenka eska chyba...[facebook.com] Szukam utworu który zaczyna sie od 5:20 Z góry dzięki
-
muzyka od 0:28Rap amerykański
-
Piosenka podczas krótkiego "przerywnika" na esceJ.W na "przerywniku jest jakaś pierwsza piosenka grana na instrumencie strunowym, gdzie jakis chlopak jedzie ...
-
Piosenka ze sklepu MOHITO wiosna 2015Cześć poszukuję piosenki która leci w sklepie MOHITO. Shaazam nie wyszukuje tej piosenki po melodii, ...
-
Szukam piosenki, podaje opis teledysku.Szukam teledysku i nazwy piosenki, prawdopodobnie z jakiegoś programu tv Opis teledysku: Był tam chłopak ...
-
Pilnie poszukuję artysty i tytułu piosenkiWitam, pilnie poszukuję wykonawcy i tytułu piosenki z linku: [youtube.com]
-
piosenkanie wiem kto to wykonuje?
-
-
nagrałam piosenkę telefonem, wiecie co to za utwór?hej, czy wiecie co to za piosenka? sory za jakość ;/