-
eska tvwitam proszę o tytuł piosenki pod czas napisu raklama piosenka w tle spokojna ...
-
Szukam polskiej piosenki z animowanym teledyskiemSzukam polskiej piosenki śpiewanej przez wokalistkę. Raczej mało popularna, ale stosunkowo młoda piosenka. W teledysku ...
-
Piosenka z filmiku na youtubeCzy ktoś jest mi w stanie pomóc rozponać piosenkę, która leci w tle tego filmiku? ...
-
Nutka od 0:10Siema szukam nutki od 0:10 pomoże ktoś ? [youtube.com]
-
Angielska piosenka z niemieckiego radiaPierwszą rzeczą, jaką w niej usłyszałam był fakt, że brzmiała strasznie podobnie do ,,mad world''. ...
-
Pomocy znalazłem fajną piosenkę w radiusą takie słowa kami rajt najt kom
-
tytuł ze streamu[twitch.tv] dokładnie w 2:48:20 Co to jest? obiło się o uszy nieraz
-
Jaka nutka typ trance/techno/houseMoże mi ktoś podać nazwę tej nutki: [youtube.com] akcja od 10 sekundy, trwa niemalże do końca. z ...
-
Jak nazywa się ta piosenka?[drive.google.com] Jak nazywa się ta piosenka od 0:00 do 0:14
-
Mógłby ktoś powiedzieć co to za muzyka? ;)[youtube.com]
-
Muzyka z traileru TVN'uMam pytanie, zna ktoś może utwór który leci w tle spotu reklamowego na TVN'ie, który ...
-
Szukam dubstepowych lub trapowych kawałkówWitam, szukam tytułów dwóch piosenek. Jedna to dubstep, leciała na streamie z IEM Katowice 2015 ...
-
Rulaj RulajSiema, przypomniała Mi się piosenka którą kiedyś słyszałem. Wydaję mi się że jest już stara. ...
-
Teledysk w parku z kobietąkojarzę stary (około 2000 roku) teledysk do popowej piosenki. zapamiętane szczegóły to: rzecz dzieje się ...
-
wokal meski +damski refrenposzukuje polskiej muzyki lecacej m.in ostatnio na eska był to męski wokal + damski refren ...
-
Muzyka z IEM 2015Witam! poszukuje tej muzyki [youtu.be]
-
Co to za muzyka?Witam, poszukuję starej piosenki śpiewanej w języku angielskim. Leciała dziś w stacji STARS.TV (czy jakoś ...
-
Szukam dubstepuSzukam piosenki, którą słyszałam w esce, ale nie zdążyłam zobaczyć wykonawcy. Śpiewa to kobieta, a w ...
-
co to za nutka ?[youtube.com]
-
PIOSENKA Z NA DOBRE I NA ZŁEPoszukuję piosenki, która pojawiła się na samym końcu najnowszego odcinka na dobre i na złe! ...
-
Muzyka Ekipa z Warszawy sez 3 odc 5 jaka ?jest to muzyka z Ekipy Warszawy, sezon 3 odcinek 5, zaczyna sie miejwiecej w minucie ...
-
gwizdana piosenkaszukam piosenki a w sumie melodii bardziej przez cały utwór gwizdana jest. Pierwszy raz słyszałem ...
-
Szukam dwóch tytułów piosenek próbki nagrane, zrobioneWitam, szukam tytułów dwóch piosenek. Jedna to dubstep, leciała na streamie z IEM Katowice 2015 ...
-
Piosenka z planem filmowym w teledyskuWitam, szukam piosenki śpiewanej przez pewną piosenkarkę, niestety nie potrafię sobie przypomnieć jej nazwy lub ...
-
Co to za piosenka "testoviron" od 7:15?????jw. Co to za piosenka testovirona która leci od 7:15? [youtube.com]