-
pomocy ! :D nei mogę sobię poradzić ze znalezieniem :)Witam, poszukuję utworu z tego setu (od 5:07 do 7:50) : [seciki.pl] z góry dzięki :)
-
Piosenka z reklamy biedronki[youtube.com] Ktoś zna?
-
Muzyka z radia[yourlisten.com] ktoś wie?
-
Bardzo Prosze o tytuł utworu z 39:43 ..Bardzo prosze o pomoc , chciałabym sie dowiedziec jaki jest tytul utworu w 39:43 , ...
-
Ekipa z Newcastle S6E2 tytul piosenkiJak w temacie napisalem zalezy mi bardzo na tytule piosenki z Ekipy z Newcastle sezon ...
-
Piosenka po francusku.Poszukuję piosenki. W języku francuskim, niestety jedyne co wiem, to to, że była to spokojna, ...
-
szukam piosenki od 6lat!!!Pamiętam tylko teledysk (tak sobie bo to bylo 6 lat temu): dziewczynka dostaje naszyjnik w ...
-
nuta z energy katowice ritaeventsProsze o pomoc w odnalazieniu piosenki z linku yt ktora leci 01:35:. [m.youtube.com]
-
Teledysk: mężczyzna idzie w nocy i się rozgląda...Coś pomiędzy rockiem a popem. Chyba nowe bo było na jakimś mało popularnym kanale muzycznym: ...
-
Piosenka, która zaczyna się grą na trąbce lub saksofonjedna z nowszych piosenek
-
Mam muzykę, ale nie mam tytułuChodzi o tę piosenkę: [soundcloud.com]
-
Piosenka z intro.Cześć. Poszukuję nutki z tego intro [youtube.com] Z góry dzięki za pomoc. ;-)
-
"Pozostały po weselu..."Heja wszytkim ! Jest zagadka dla prawdziwych znawców: Na "Antyradiu Made In Poland" co jakiś czas leci ...
-
Miasto duchówPotrzebuje koncowego utworu z tego filmu.
-
Protector Głogów 3 urodziny - Wybory Miss Clubbingu, P[youtube.com] nutka od 2 min z góry dziękuję.
-
najnowszy zwiastun dancing with the starsKtos kojarzy kawalek z aktualnej reklamy dancing with the stars? Coś bardziej elektronicznego z damskim ...
-
co to za piosenka?[www89.zippyshare.com]
-
Utwór w 1:12Cześć, może ktoś skojarzy nazwę utworu w 1:12 [youtube.com] Z góry dziękuje za odpowiedź!
-
Szukam piosenki, pamiętam TELEDYSK!Witam, od kilku lat poszukuje nieustannie, bezskutecznie piosenki, która utkwiła mi w pamięci. Jest to ...
-
co to za piosenka , mam nagranie Help :)1 nutka z Linku dzieki za pomoc [youtube.com]
-
muzyka z nagraniaprzesyłam nagranie,to jakiś pop lub trance wiem że słabej jakości bo z głośnej dyskoteki, gdzieś ...
-
zagraniczny rapszukam tytulu tej piosenki
-
-
Starsza nutka dance?Witam. Mój brat od dawna poszukuje pewnej piosenki, której ja niestety nie kojarzę, dlatego zwracam ...
-
Nuta w tleCo to za nutka w tle, od 0.40? [youtube.com]