-
vixaWitam ostatnio w klubie słyszałem utwór były tam słowa "szege szege szege" a następnie tzw. ...
-
Zna ktoś wykonawcę i tytuł?Szukam wykonawcy i tytułu tego podkładu. [youtube.com]
-
piosenkaproszę o rozpoznanie.
-
piosenkijeszcze poproszę o te utwory.
-
Piosenka filmiku Multiego i Reziego od 2:19[youtube.com]
-
Piosenka z filmu na ytPiosenka z filmu na yt [youtube.com]
-
Pomoc :(Według mnie był to dubstep. W refrenie było oaaa oaa tak kilka razy, tylko tyle ...
-
Jak się nazywa ta muzyka?[youtube.com]
-
Przykłady piosenek. ..Szukam fajnych piosenek z electro house na imprezę piszcie jak najwięcej przykładów ;)
-
Co to za piosenka - vimeoszukam piosenki z tego filmiku (video jest z lekka niemoralne) [vimeo.com]
-
Piosenka z reklamy wyspy kanaryjskie[youtube.com]
-
Rap[m.youtube.com]
-
Piosenka chyba rapJest taki kawałek gdzie jest śpiewają "koko" ale to nie jest hymn euro 2012, chyba ...
-
Utwor techno/trance z filmuWitam, poszukuję tytułu utworu techno z filmu akcji 2014 pt "Skin trade" (scena w klubie ...
-
jak nazywa sie nutka od 03:00 min[m.youtube.com]
-
piosenkiproszę o rozpoznanie tych utworów.
-
Muzyka z reklamy na youtube,co to za utwór?Reklama Oshee [youtube.com]
-
Co to za utwór z filmiku?Witam Będę wdzięczny jak ktoś mi podpowie co to za utwór z tego filmiku: [youtube.com]
-
P R O S Z ĘWitam Poszukuję piosenki (tekstu niestety nie pamiętam). Teledysk odbywał się w sądzie i była w nim ...
-
odwrócenipotrzebuje 2 piosenki... 1. Z klubu gdzie Lidka poszła z Michałem potańczyć - słowa "love ...
-
Cały teledysk na łóżku chłopak i dziewczynaSzukam piosenki, w której teledysku chłopak z dziewczyną tancza leżąc na lozku i uderzaja pięściami. ...
-
piosenkijeszcze prośba o te kawałki.
-
proszę o pomoc co to za utwóramerican pie 2, 60:55 link ponizej [cda.pl]
-
piosenka z początku meczu Polska-Egipt(nagranie)[www54.zippyshare.com] moze nie jest za wyraźnie ,ale myślę ,ze można usłyszeć co jest w tle ...