-
YOU CAN DANCE-ANETAszukam piosenki do ktorej tanczyla Aneta i dostala sie do programu... to byl Sean Paul ...
-
Przeróbka the Cureczy zna ktoś tytuł chyba nowego coveru the cure?
-
Jupi Reklama NapojuHey walking a na na na blablabla banana.... nie wiem co oni śpiewają piosenka stara ...
-
Wczorajsza Solówka ARTURA... czy ktoś może wie, do jakiego utworu tańczył? Wielkie Gracias dla kogoś kto pomoże.
-
Reklama Napoju "Jupi"Jak nazywa się ta piosenka w reklamie "Jupi" ???
-
Reklama Orange - PiosnekaJest to reklama, gdzie mama z córką kupują coś w supermarkecie, rozmawiając jednocześnie z mężem, ...
-
Mtv Cribs U Sidneya PolakaSzukam piosenki ,ktora leciala podczas programu mtc cribs u Sidneya Polaka i w ktorej padal ...
-
Facet Pełen UrokuSzukam końcowej piosenki która leci kiedy całują się na Antarktydzie... Pomóżcie...
-
WIECIE MOŻE JAK NAZYWA SIE PIOSENKAKTÓRA LECI W REKLAMIE DISCREET CHYBA JAKAŚ BABKA TAĆZY W SAMYCH MAJTKACH I BLUZCE SŁUCHAJĄC ...
-
YCD Odcinek 23.04.2008piosenka do której tańczyli wszyscy razem na początku?? mógłby ktoś pomóc?
-
Z FILMU TERAZ ALBO NIGDYW ostatnim odcinku w tle leciały słowa ''..jestem zmęczony,wracam do żony.." Bardzo prosze o wykonawce ...
-
Kasia Kubalska- Akordeon + BeatSzukam utworu z programu "you can dance" byl to pierwszy odcinek drugiej edycji w studio ...
-
Reklama Jakiegoś Samochodu.Szukam melodii z reklamy jakiegoś samochodu, ale nie pamiętam dokładnie jakiego. Chyba seat. Reklama leciała ...
-
piosenka do której solówkę Kasia Kubalskato to za piosenka do której solówkę Kasia Kubalska w pierwszym odcinku YCD na żywo??
-
Tytul Melodi[pl.youtube.com] czy ktos zna tytul melodi przy ktorej tanczy gosciu z filmiku?
-
Swiat Wg. BundychWitam, chodzi o nazwę utworu z ostatniego odcinka ze środy na polsacie a dokładnie o ...
-
Tytuł Tego Utworu[pl.youtube.com] Jeśli ktoś zna ten kawałek nie mi napisze jego tytuł!!! POZDRO
-
Fiat - ReklamaWie ktoś jak nazywa się ta melodia z linki lub skąd ją można ściągnąć ...
-
Teledysk-koszulki...w teledysku fragmenty teksty pojawiaja sie na koszulce goscia kotry tam stoi nie widac jego ...
-
Piosenka Z Reklamy Fiat Grande PuntoSzukam piosenki z reklamy Fiat Grande Punto gdzie jadą sobie 3 samochodziki; czerwony, zielony i ...
-
Szukam Tytułu ;]jaa kiedys na dyskotece leciala taka dobra muza.. taka łupanka.. bylo tam gwizdanie. Słyszałam ja ...
-
You Can Dancepiosenka z programu you can dance :] poszukuję, akurat teraz leci ta piosenka reklamująca dzisiejszy ...
-
Szukam Nowej Piosenki Z Reklamy Erytą piosenkę pokazują dość często.Tam jest jakaś babka z facetem i małe dzieci....częściowe słowa piosenki ...
-
Piosenka Z Serialu "4400" Ten Z JedynkiSzukam nazwy piosenki z początku serialu "4400" o tych porwanych ludziach którzy zostali obdarowani zdolnościami.