-
Piosenka R.E.MWitam:)Szukam piosenki R.E.M.Słyszałam ją kiedyś w reklamie na zagranicznym kanale tv.Reklama dotyczyła albo jakiejś fundacji ...
-
Piosenka Bayernu Chyba[pl.youtube.com] Pomozcie Plis z góry dzienki ;*
-
Piosenka Z Radia Planeta 21.04.2008Nie Znam wogole tekstu bo slyszalem koncowke doslownie...spiewala to kobieta utwor lecial miedzy godzina 12 ...
-
Kreskowka Kapela Chyba Ze SkandynawiiHej moze ktos zna ta kapelke to byla kreskowka a na niej taki maly jak ...
-
Skandynawska Kapela Której Tematem Teledysku Jest ZiwerzakHm.... Kapela ta wydala swoj album w 2004 lub 05 roku. Tak jak wspomniałam wcześniej ...
-
Piosenk Z Tańca Z Gwiazdami (20.04)mam pytanie - jaki tytuł nosi piosenka, do której tańczyła ostatnio (wczoraj, 20.04) Tamara Arciuch ...
-
Stara Reklama butów Lasockyzna ktoś może tytuł piosenki z reklamy butów Lasocky, coś tam śpiewali "if you wanna ...
-
Piosenka R.E.MWitam:)Szukam piosenki R.E.M.Słyszałam ją kiedyś w reklamie na zagranicznym kanale tv.Reklama dotyczyła albo jakiejś fundacji ...
-
Blue ConnectPoszukuje piosenki z reklamy Era Blue Connect- tej najnowszej gdzie wypinają z laptopów kable do ...
-
Kawałek Z Pożegnania/ Podsumowania Pobytu W Progr. Kasi "Milli"jak w tytule. Będę wdzięczna za podpowiedź. Melodia wpadła mi w ucho i szukam w ...
-
YcdJaka piosenka leciała w tle jak pokazywali najlepsze fragmenty filipa w programie?? proszę o pomoc!!
-
ODCINEK Z 16.04.08 WSZYSTKIE PIOSENKIPOSZUKUJĘ WSZYSTKICH PIOSENEK Z ODCINKA Z 16.04.08 RÓZNIEŻ TE LECĄCE W PRZERWACH.
-
Poszukuje Jakies Muzy Do Prezentacji MultimedialnejZna ktoś może jakieś fajne kawałki do owych prezentacji ;D:p?? bardzo prosze odp.
-
Reklama ORANGE 3POP3.szukam piosenki z nowej reklamy orange 3pop3, w piosence leci tekst coś w stylu,''..come sit'' pomóżcie ...
-
Piosenka Z Ery - Samsung 2000 Darmowych Minutmoże ktoś wie jaka to piosenka?
-
Piosenka Z Reklamy Awlaystaka sobie reklama podpasek dziewczyny wiece o co chodzi :D
-
Some One Else ?Jaki tytuł nosi przepiękna piosenka bardzo często lecąca w RADIO ZET i RMF FM. Śpiewa ...
-
MUSIC AWARDS 2007/08 - WAZZ UP !w trakcie tej reklamy lecą różne utwory. JAKIE ? (DLA TYCH CO NIE SKUMALI NP. PIOSENKA ...
-
Tytul I Raper Ktory to SpiewaMa ktos pomysl kto to spiewa: [youtube.com] probowalem, znalezc w googlach po slowach ale bez powodzenia z gory ...
-
Co Uto Za Twór? Umieszczam 10 Sek. Nagrane Z Radia.Czy ktoś wie co to za utwór? oto link: [wrzuta.pl]
-
Jakis RaperMa ktoś jakiś pomysł co to może być? [youtube.com]
-
Kości Odc 11 Końcowa PiosenkaWitam Bardzo prosze podajcie mi wykonawce i tytul piosenki koncowej z dzisiejszego odcinka. ...
-
Zwiastun Nagiego Instynktu 2czy ktos zna tyty piosenki ktora leci w zwiastunie filmu nagi instynkt 2?