-
Solówka GieorgijaZna ktoś wykonawcę ? ? tnx
-
YCD - Broadwayktoś zna tytuł piosenki która jest w tle kiedy mówią o nagrodzie głównej w programie i ...
-
Piosenka Z Reklamy NescafeNie wiem dokładnie co sie tam dzieje, bo tylko ją słyszałam, a nie widziałam. Jedynie ...
-
Piosenka z YCDPiosenka z programu "You Can Dance" zeszłego odcinka (25.03.2008r). W tym odcinku prawie na samym ...
-
Prosze O Pomoc!nie Jest to Nellyposzukuje piosenki do ktorej wczoraj tanczyl Kamil"santi" i nie jest to nelly!!!!
-
Spis Piosenek Z Dnia 23.04.2008Czy ma ktoś spis wszystkich piosenek z YCD z 23 kwietnia? Z góry dzx ;*
-
YCD ODEJśCIE NATALIIprzed chwilką widziałam w sumie słysząlam piosenke taką dosyc smutną bo Natalia płakała że nie ...
-
Co to Za Film??"Ruchome piaski - Varius Manx" to piosenka z jakiegoś filmu... Z jakiego?? Z góry dziex ...
-
Pierwszy Kawałek Filmikuktos moze wie? co to za muza ta pierwsza [patrz.pl]
-
Co to Za Muza :D?wiem ze ten serwis sluży do odgadywania muzy z reklam itd... ale nikt nie wie ...
-
Taniec Z GwiazdamiPotrzebuje piosenki z Tańca z Gwiazdami, przy której tańczyła Tamara Arciuch i Łukasz Czarnecki SAMBĘ ...
-
Piosenki KlasycznePoszukuję ciekawych utworow klasycznych typu Summer-Overture. Błagam jeśli ktoś takie zna niech napisze tytuły. Z ...
-
PIOSENKA Z REKLAMY AEROZNA KTOS MOŻE TA PIOSENKE-KOBIETA JEST W AUTOBUSIE I GONI ZA NIA FACET Z TOREBKĄ-ONA ...
-
Reklama Dove - a Gdyby Wszystko Stanęło Na GłowieChodzi mi o piosenkę z reklamy w której wszystko jest do góry nogami :)
-
Piosenka Z ReklamyPoszukuje utworu który leci w którejś reklamie w TV, bodajże którejś sieci komórkowej. Leci tam ...
-
Cała Piosenka..Kto wie, gdzie można znaleźć całą piosenkę z reklamy Blueconnect Modem USB?? Mam tylko 30 sekund, a ...
-
Reklama Reserved!!!!Czy ktoś wie czyja jest piosenka z najnowszej reklamy Reserved???
-
A Ona Jest a Ona Ona Tutaj Jest?????????A ona jest a ona ona tutaj jest?????????Jaki jest tytul??
-
Piosenka Którą Widziałam Dziś Na 4fun TvPoszukuję piosenki!! Jest to polska piosenka. Śpiewa jakiś facet. O aparacie, który znalazła jakaś kobieta. ...
-
Nowa Reklama ReservedReklama pokazuje letnie ciuchy tej firmy i jest osadzona w Brazylii czyli plaza, sloneczko i ...
-
ReSerVeDZna ktoś muzykę z najnowszej reklamy Reserved? Ta w której muzyka się wydaję brazylijska...
-
Nuta Z Klipu Z Ariel Rebel!!!Czy może mi ktoś podać tytuł tej nuty???Jeśli wiece to piszcie [pl.youtube.com]
-
Eska Music Avards '08Craig David....jaki jest tytuł piosenki, którą śpiewał pierwszą.? :)
-
YCDZna ktos tytul utworu do ktorego tanczyl Patryk w solowce?
-
Szukam Tytułu I Wykonawcy Hiszpańskiej PiosenkiZnacie może tytuł i wykonawcę tej piosenki? [wrzuta.pl]