-
Reklama Kit Kata:)pamieta ktos reklame kit kata ? :) taksowkarz, ktory slucha takiej fajnej muzyczki :D jakiejs ...
-
AAA!u give something what makes me feel all right czy coś takiego w jakiejś reklamie ...
-
YCD.!Szukam piosenki do której tańczył Gieorgij na castingu w Warszawie.! Z góry dzieki za podanie ...
-
O Czym Jest Ta Piosnka I Kto Ją śpiewa?O czym jest ta piosnka i kto ją śpiewa? [odsiebie.com]
-
Piosenka Z Przygotowań Żanety I Georgiego Z YCDpomocy! na filmie, z odcinka z 25 października podczas filmu, na którym były przygotowania ...
-
Muzyka Z ReklamyWątpię, że znajdę tę piosenkę, bo było ona bardzo dawno w jakiejś reklamie.. dopiero wczoraj ...
-
Co to Za Piosenka?Witam! moze ktos mi pomoze dowiedziec sie co to za piosenka: gatunek, nie umiem okreslic ...
-
Teraz Albo Nigdyto był chyba 4 odc. jak na początku nie pamiętam jak on ma na imię ...
-
Utwor Do Ktorego Tanczyla Justynaprzed programem na castingu Justyna tanczyla przy takiej piosence do ktorej miala czarne lajkry i ...
-
Najnowasze Reklama Nescafeznacie tytuł piosenki z tej reklamy? słychac tam tylko muzyke, w reklamie występuje taki facet ...
-
Nigdzie Nie Moge Dorwac Tytul Tej Nutki Mam Nadzieje Ze Pomozeciebardzo prosze podajcie mi tytuł tej nuty [wrzuta.pl]
-
Eska Music AwardsW reklamie w telewizji jeszcze przed rozdaniem nagród były reklamowane różne piosenki. Pamiętacie jakie? jedna ...
-
YCD Solówka Anki:)Poszukuję piosenki z ostatniego odcinka You Can Dance z solówki Ani oraz z filmu poprzedzającego ...
-
You Can Dance Aneta Pierwsza SolowkaSzukam utworu do ktorego tanczyla pierwsza uczestniczka programow na zywo Aneta tanczyla do super piosenki ...
-
rekalama in styleznacie piosenke z reklamy nowego magazynu in style leciala juz kilka razy w telewizji spiewa ...
-
POMOCY!! xdZnalazłam tutaj zapytanie o tą piosenkę,ale nikt nie potrafił odpowiedzieć. Na bank leciała ona w ...
-
Reklama Herbaty IrwingTam piosenka ułożona jest po polsku a ja bym prosiła o tytuł oryginalnej wersji...HELP
-
Znany Motyw (piosenka)Wiem że ciężko będzie to znaleść ale któryś z zespołów ma taką piosenkę,w której nie ...
-
Troszke Soulowa Piosenkapotrzebna mi troche soulowa piosenka nie znam tytułu tylko troche tekstu a leciało to mniej ...
-
Nie Najnowsza Piosenka :)Szukam piosenki, którą śpiewa dziewczyna, piosenka jest po angielsku.. w refrenie jest coś w rodzaju ...
-
Reklama Warka Dobrego Nigdy Za Wiele[youtube.com] Jaki tytuł ma ta piosenka co leci w tej reklamie. Strasznie mi sie podoba. ...
-
Nazwa Piosenki Która Leciała Na Zapowiedzi Tańca Patryka I Anety W 3 Odcinku Na żywonie chodzi mi o tą nelly furtado tylko tą na samym początku
-
YCD Casting W Gdańsku (2 Odcinek Drugiej Serii Chyba)była taka dziewczyna, która tańczyła do piosenki, w ktorej jakas kobieta raczej rytmicznie mowila (a ...