-
Piosenka z radia czesto puszczanaWitam. Ostatnio siedzac w barze usłyszłam piosenke w radiu refren brzmiał 'bye bye a...' i ...
-
Znana piosenka, instrumenty smyczkoweWitam! Kiedyś w radiu usłyszałem bardzo popularną piosenkę. Śpiewał w niej mężczyzna o dość delikatnym głosie. ...
-
piosenka ze slowami "must be the music"szukam piosenki ,slyszlalam ją na planecie poznan , ze słowami : must be the music ...
-
Motyw z reportażu o bitwie pod KłuszynemWitam, Szukam tytułu motywu przewodniego z reportażu o bitwie pod Kłuszynem emitowanego w TV. Ten utwór przewija ...
-
Piosenka z filmu Epic movieJest to piosenka, którą śpiewa jakiś mężczyzna, leci jak ta niebieskoskóra blondynka jest w łóżku ...
-
Szukam piosenki.Nie wiem kto ją śpiewał.Leciała w ostatnim odc. jaka to melodia 27.05.2012.W refrenie słychać It; ...
-
Polska Piosenka ! Ze Slowem Neon RadioMoje uszanowanie ostatnio chodzi mi po glowie polska piosenka ktora kiedys slyszalem w radiu, na ...
-
Lata 70,80.90Witam mam pytanie do wszystkich fanów muzyki z epoki lat 70-80-90 czy istnieje taka strona ...
-
Garnier Fructis Mega objętość 48H Szamponpiosenka z tej reklamyy bardzo prosze z góry bardzo dziekuje....
-
Utwór, który leciał dziś w"4music" na tv4!Śpiewała go dziewczyna z wysokim, natapirowanym kokiem, blondynka. Przez cały teledysk szła przez miasto, w ...
-
Piosenka zasłyszana na ulicy.Witam, poszukuję piosenki która ktoś miał nagraną na płycie w samochodzie i zasłyszałem ją na ...
-
Rapowy bit[youtube.com] 0:50 zaczyna się bit, wie ktoś z jakiego to kawałka?
-
Piosenka z radia planeta katowice dzisiaj o 3 30.Nie mam pojęcia co to mogło być a było bardzo "niewyraźne" jeżeli chodzi o słowa. ...
-
OOOOOO Mamama TiulejChciałbym by ktoś mi podał tytuł piosenki, która ma w sobie dokładnie taki tekst, jaki ...
-
Zna ktoś tytuł tej piosenki dance/trance?Witam. Poszukuje tytułu i wykonawcy tej piosenki. ma ona ok 10 lat, jakosć nagrania jest ...
-
Piosenka , śpiewa ją kobieta i mężczyznaPoszukuję tytuł lub wykonawców piosenki, którą słyszałem w radiu. Piosenkę śpiewa kobieta i mężczyzna, bardzo ...
-
http://vegasclub.pl/ ZNA KTOS NUTKE CO LECI NA TEJ STR[vegasclub.pl] SZUKAM NUTKI KTÓRA LECI NA TEJ STRONCE HELLP##!!@#
-
Ustalenie Tytulu Piosenki[w75.wrzuta.pl] Wymruczałem mały fragment piosenki o którą mi chodzi. Może wyszło to troszkę nieudolnie, ale lepiej ...
-
Piosenka z MTVWitam, ostatnio na imprezie slyszalem kawalek , ktory lecial na MTV (nie pamietam juz jakim, ...
-
Ballada, mężczyzna śpiewa "open up your eyes"...Mężczyzna w refrenie powtarza "open up your eyes, open up your eyes... potem "open up ...
-
Lata 80/90 chyba Italo Disco...Fajny dance hicior, przy ktorym bawiłem sie na wakacjach,w świetlicy na wiejskiej dyskotece w ...
-
Wczesne lata 80. Karabin maszynowy.Miałem to kiedyś na kasecie, zgrane od jakiegoś ziomka. Pamiętam, że na początku nagrania chyba ...
-
Usłyszałem go pewnego razu w klubieKawałek nagrany z klubu sama końcówka, ale może ktoś podoła, z góry dzięki! :) [www63.zippyshare.com]
-
Początek z motywem z filmu Gliniarz z Beverly HillsHej. Poszukuję całkiem nowej pioseneczki klubowej z motywem z filmu Gliniarz z Beverly Hills (axel f). ...