-
automaniak odcinek 10 sezon 8szukam tego od 20:50 [tvnplayer.pl] … 13383.html
-
Poszukiwany tytuł utworu poniżej;)))Waltz weselny [youtube.com]
-
Piosenka z reklamy Poplandjak nazywa się piosenka z reklamy z tego serialu
-
Szukam piosenki, która leciała w sobotę w radiu hobbypiosenka leciała o godzinie ok 21:30 śpiewała tam taka dziewczyna pamiętam tylko jedno słowo awanturja ...
-
Jak się nazywa piosenka z reklamy Euro 2012Od dłuższej chwili poszukuję piosenki z reklamy na Euro 2012. Najczęściej leci w TVP2. Refren ...
-
Nuta z filmiku, podobno hit '96 ;)Witam, zna ktoś tą nutę? :D [youtube.com] Pozdrawiam
-
Znam teledysk - nie pamiętam tytułu i wykonawcyWitam, tak jak w tytyle pamiętam dobrze teledysk ale nie mogę sobie przypomnieć wykonawcy Teledysk zaczyna ...
-
Piekna wokalistka i saksofon?Witam chciałem dowiedzieć się czy ktoś kojarzy może utwór, w którym spiewa dziewczyna w teledysku ...
-
Co to za piosenka,nuta ?[w783.wrzuta.pl] -dawaja ja nie raz w amerykańskich filmach na doping sportowcom
-
Piosenka! POMOCY!Szukam pewnej piosenki. W teledysku wokalistka zabija (chyba 3) mężów a później oni wsadzają ją ...
-
Jak nazywa sie piosenka ??Na poczatku miód leci na mikrofon
-
piosenka z filmu[youtube.com] potrzebuje tytułu piosenki która leci w tle w 12:54
-
Jaka to piosenka ?ona jest w 5 odcinku surowych rodziców i leci coś tam '' promise not to ...
-
Piosenka z Mc radiaSzukam wykonawcy mixu piosenek rock&roll,czesto puszczane w mc radiu
-
przebój dyskotek w latach dziewięcdziesiątychMoże ktoś wie jaka jest nazwa piosenki która była przebojem dyskotel w latach 90 . ...
-
zumba - tytuł - vamos, vamos, vamos?szukam tytułu piosenki z zajęć zumby. jedyne co kojarzę to fragment (nie wiem jak ...
-
Piosenka leci na 4funtv . Zremixowana . Chya lata 80-9Mam sprawe ... Jak sie nazywa ta piosenka , jest stara , ale zremixowana .Leci ...
-
Mam fragment, jaki jest tytuł piosenki?Mam tylko fragment piosenki.. "kula rozerwała czaszke, krew się leje z ust".. Całość piosenki odnosi ...
-
Fragment Piosenki - Kto Zna Tytuł Lub Wykonawce?Jest to krótki fragment który został nagrany z radia internetowego ENT.fm. Pomóżcie proszę, kto zna ...
-
Kaseta Giga Hits 1999Miałem kiedyś kasetę, na której na początku pewnej piosenki słychać było policyjną syrenę a potem ...
-
Hej,czy rozpoznajecie te utwory z gry??Fajna muzyka ale nie znam tytułów,pomożecie??
-
Muzyka z filmu youtubeZna ktoś może muzykę z tego filmu ? [youtube.com]
-
Piosenka z Intro Premium FestivalProszę o ID utworu słyszanego podczas reklamy Premium Festival, który słychać od 20 sekundy. [youtube.com]
-
SZUKAM PILNIE REGGAEszukam piosenki którą słyszałam na radio plus, jest już dość stara. idzie mniej więcej tak: ...
-
Nutka z tego setu zsczyna się 14:20 prosze o tytuł[www54.zippyshare.com]