-
Z góry dziękuje za pomoc[www9.zippyshare.com] [www20.zippyshare.com]
-
Piosenka z filmiku ślubnegoPomocy, kojarzę piosenkę ale nie mam zielonego pojęcia jak się nazywa, ani kto ją śpiewa ...
-
Muzyka Z Reklam Algidy.. ;dno wiec nie moge skojarzyc tytulu tego podkladu ktory leci zawsze na reklamach algidy . ...
-
Witam poszukuje o to tej piosenki[www4.zippyshare.com]
-
redd's cranberryCzy ktoś wie co za muzyka jest w tej reklamie? [youtube.com]
-
Poszukuje piosenki, niedziela, 27.05.12, 14:20Poszukuje piosenki którą słyszałem na którymś z kanałów polskiego radia. [217.153.148.5] Pozdrawiam i dziękuje za pomoc:)
-
Piosenka leci w radiu, tekst 'yes i love you, i...'Kawałek który często leci w radiu, być może ktoś go śpiewał w jakimś programie, Mężczyzna ...
-
Co to za piosenka??Poszukuje teledysku w którym wokalista idzie chodnikiem i nie zwraca uwagi na przechodniów wchodzi w ...
-
piosenka weselnawitam u siory na weselu szła piosenka tyle zapamiętałem "gdy tańczysz lekko biodrami kołyszesz a ...
-
Muzyka do samochoduWitam Potrzebuje jakiejś wesołej muzyki do samochodu typu electro, house z vocalem najlepiej. Z dobrym basikiem ...
-
Co to techno/trance ?[watchmebleed.wrzuta.pl]
-
Co to za piosenka? zależy mi na tytule...[youtube.com] Bardzo proszę podajcie tytuł.
-
Planeta fmWokal laska. Śpiewa coś w stylu "I feel like i feel never felt like this ...
-
z Radiaa;/Proszę poszukajcie mi tego kawałka mam kawałek piosenki macie :
-
szukam piosenki z przepis na zycie3 odcinek 12(napisy)szukam piosenki z przepis na zycie sezon 3 odcinek 12 piosenka koncowa jak lecą napisy?. ...
-
Juwenalia Poznań 2012 Piana PartyForumowicze potrzebuję pilnie Waszej pomocy. Będąc na juwenaliach w Poznaniu nagrałem kawałek bardzo dobrej piosenki ...
-
Hejo, jak nazywa się ta nutkaa? ;/[youtube.com] Chodzi mi o sam początek! Strasznie mi się wkręciło i bardzo proszę o odpowiedzi Pozdrawiam! ...
-
Muzyka z tego traileraSzukam wykonawcy i tytułu z tego trailera www.youtube.com/watch?v=LRVT1zBBAE4
-
MCAOstatnio na viva 10 naj w tematyce fantastyka. NA drugim miejscu uplasował się zespół Beastie ...
-
Tytuł piosenki, radio House / Dance - reklamaWstawiam Wam fragment utworu, będę wdzięczny za rozpoznanie :) [www38.zippyshare.com]
-
Muzyka w tle zwiastunu "Taśma"[youtube.com] Cóż to jest? Brzmi pięknie, ale nie umiem rozszyfrować słów tekstu piosenki, gdy aktorzy prowadzą ...
-
piosenka z teledyskuWidziałem kiedyś teledysk. Pamiętam niewiele. W teledysku był wieżowiec i robot pies. Śpiewała kobieta. Może ...
-
"Best DJ 2011"z zedge.Niewiecie może z czego tourywek?zedge.net /ringtone /1287762/ nie wiecie może z jakiej piosenki to urywek ? bo nuta niesamowicie wpada ...
-
Plaża, Oceania, latynosi?Witam wszystkich, szukam pewnej piosenki. Oto co o niej wiem. Była światowych hitem, kilkanaście lat temu. Śpiewa ...