-
Piosenka z Planeta FMSzukam piosenki, która leciała na radiu Planeta FM Katowice 31.05.2012 przed godziną 13. Udało mi ...
-
chains in the sunszukam kawalka, ktory lecial ostatnio w radio, w aucie, nie wiem gdzie i jakie radio, ...
-
Jaka to melodia - Shakin Stevens 21.01.2012Pod koniec dzisiejszego odcinka Shakin Stevens zaśpiewał piosenkę, którą słyszę pierwszy raz i bardzo wpadła ...
-
Piosenka z reklamy T-MobilePotrzebuję odnaleźć piosenkę z tejże reklamy. Wydaje mi się, że wykonuje ją zespół Foster The ...
-
Piosenka!![kuba.tvn.pl] Jak nazywa się piosenka z 7:58 minuty? :)
-
Zna ktoś tytuł tej piosenki co leci w tle?PILNE!![youtube.com]
-
woo hooWiecie może jakiego to utworu fragment na samym początku tego filmu? [youtube.com]
-
Powolna, romantyczna piosenkaWitam, mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. Wpadła mi w ucho dzisiaj pewna piosenka. Niestety ...
-
"Trojka na powaznie" (sroda, 30.05.20Witam serdecznie! Szukam wykonawcy i tytulu kompozycji, ktora zagrano jako przedostatnia w audycji Wojciecha Reszczynskiego - ...
-
Muzyka z audycji "Trojka na powaznie" (sroda, 30.05.20Witam serdecznie! Szukam wykonawcy i tytulu kompozycji, ktora zagrano jako przedostatnia w audycji Wojciecha Reszczynskiego - ...
-
Piosenka z radia, slyszana za kazdym razem w KFC...Oto fragment, w ktorym mozna uslyszec ten charakterystyczny refren. Wybaczcie jakosc, ale nie moglem przeciez ...
-
poszukuje piosenki z Seta, proszę o pomocposzukuje utworku z Seta poniżej od 18:30 do 20;15, z góry dzięki [www66.zippyshare.com]
-
co to za utwór ?[youtube.com]
-
Co to za piosenka w tle?Co to za piosenka leci w tle tej reklamy? [youtube.com] Z góry dziękuje za pomoc.
-
Niewiem co to....pomożecieczy ktoś może kojarzy...nagrałem partię gitary na FL studio dla ułatwienia, poniżej link...za chiny nie ...
-
Co to za piosenkA ???Poszukuje takiej piosenki co to za tytuł ???
-
Lata 70./80 (rock).Witam. Ostatnio w radio (ZET) słyszałam stary, spokojny rockowy utwór. Bardzo instrumentalny. Jest z późnych lat ...
-
2000 rytmiczne rnb only you that i need youre the...koles rapuje refren laska only you that i need youre the only one for me ...
-
Mała wielka miłośćWitam,interesuje mnie piosenka w czasie 8.38 pod tym linkiem [putlocker.com] Męczy mnie ta nutka ...
-
co to jest za nuta?? PILNE:)prosze o pomoc
-
Klubowicze znacie to?Poszukuję tytułu tej piosenki, pomożecie?
-
wolna piosenka śpiewa koobietapowiem jak zapmiętałem słowa , cacz cacz a łonefil ju a łonefil ju cacz cacz ...
-
Co to za nutka?Co to za piosenka w filmiku tutaj na stronie? [gry-online.pl]
-
Ktoś wie co to za piosenka z tekstem " Stupid Men "Słyszałem tą piosenkę ale pod tym tytułem nic takiego nie znalazłem w internecie . ...
-
Jaka to piosenka?Znacie tą piosenkę?