-
Francuska piosenka z radia i ze sklepu ccc??spiewa ją chłopak , w refrenie jest coś takiego: "żu franse , ałonszu ono x2 ...
-
Przygody w siodle - piosenka końcowaPamiętam kiedyś szedł taki serial - Przygody w Siodle. Bardzo podobała mi się piosenka końcowa. ...
-
Górole!?Witam kiedyś słuchałem radia roxy "[fm.tuba.pl] nie pamiętam kiedy to było więc "radio archiwum" odpada. ...
-
saksofonszukam piosenki z charakterystycznym saksofonem w refrenie
-
Pilne Piosenka z Serialu Ekipa z NY mam filmik :DPiosenka zaczyna sie od 8.04 trwa do 8.23 min filmiku prosze tylko o tytuł z ...
-
Piosenka z AntyradiaUsłyszałem tą piosenkę a właściwie jej krótki fragment w antyradiu. W miarę ostry kawałek, pamiętam ...
-
"New Tytanic" muzyka z Titanica po jakims remixieWitam Można prosić o tytuł tej piosenki : [zedge.net] Tylko tytuł remixu a nie oryginału ;)
-
Utwór z serii BBC! Pilnie potrzebneChodzi mi konkretnie o ten utwór: [youtube.com] Wiem że kompozytorem jest ...
-
co to za muzyka ??[youtube.com]
-
Proszę o pomocWitam szukam piosenki na której teledysku jawiła się tarcza zegara na której były jakieś symbole ...
-
Potrzebna piosenka z filmiku z YT! Zna ktoś..?[youtube.com] chodzi mi o tę 0:40 :D
-
Kawałek z Retro TimePiosenka stara, i niektórym dobrze znana, niestety nie potrafię przypomnieć sobie wykonawcy ani tytułu... Pomożecie? ...
-
Witam prosze o tytuł tej piosenki co leci w filmiku[youtube.com]
-
Jaki tytuł w 0:41?[youtube.com] w 0:41
-
piosenka z reklamy t-mobile.;)szukam piosenki z reklamy t-mobile.;)
-
Piosenka z nowej reklamy piwa desperados.Witam.Poszukuję piosenki z najnowszej reklamy desperados,bo jak wiemy mieli dużo motywów i reklam ;-) jednak ...
-
UTWÓR KLUBOWY, KOMENTATOR: WITAMY WAKACJE 2010Muzyka klubowa, z jakiejś dyskoteki z tym komentatorem. Na początku krzyczy- Witamy, wakacje 2010! I ...
-
Szukam rytmicznej piosenki :)Witam, szukam piosenki, która od poniedziałku siedzi mi w głowie, a usłyszałam ją na zajęciach ...
-
Piosenka z nowej reklamy T-MobileZna ktoś tytuł piosenki z tej reklamy?
-
Muzyka z audycji "Trojka na powaznie" (sroda, 30.05.20Witam serdecznie! Szukam wykonawcy i tytulu kompozycji, ktora zagrano jako przedostatnia w audycji Wojciecha Reszczynskiego - ...
-
Jaki jest tytuł[gallery.mobile9.com] znalazłem dzwonek na telefon i jest fajny jak się nazywa cała piosenka ??? Czy ...
-
Tytuły piosenekChciał bym wiedzieć tytuły piosenek Modern Talking [youtube.com]
-
YOU TAKE ME HIGHER ...Jest mi znana taka piosenka ' You take me higer and I love u Baby ...
-
Muzyka Z Reklamy Nikon-aco to za piosenka w tej reklamie ? [youtube.com]