-
szukam tytułu piosenkiWitam, ostatnio taka piosenka leci w jednej z sieci wypożyczalni DVD. Udało mi się skopiować część ...
-
Szukam nazwy piosenki z "Pamiętnika z Wakacji" odc.26Szukam piosenki z Pamiętnika z wakacji odc. 26 minuta 32:00 Oto fragment;Wiem że Ty to ...
-
Muzyka Z Popcorn TvWitam, jak sie nazywa ten kawałek puszczany na pulsie/? [youtube.com]
-
prosze o podanie mi tytułów bo mam je z cspliz pomocy
-
rockowa piosenka z 2003-2005 rokuza nic nie mogę sobie tytułu przypomnieć, a dosyć popularna wtedy była, często na Vivie ...
-
The Stranglers - Waltzinblack inna wersjaZna ktoś inną wersję piosenki The Stranglers - Waltzinblack. Taką podchodzącą pod stare, nawiedzone wesołe miasteczko? ...
-
co to za kawałek Fokusa?wczoraj usłyszałam jak koleś puścił z fury.. było jakoś tak : tu nawija fokus fokus ...
-
Tytuł piosenki.zna ktos? chodzi mi o dokładny remix, wiem że to ai se eu te pego.. [speedy.sh]
-
Muzyka z filmu.Jak nazywa się tytuł tej muzyki.Znalazłem go oglądając film tylko nie pamiętam jaki mogę prosić ...
-
RADIO "3" - Trojka na powaznie - (sroda, 30 maja 2012)Witam serdecznie! Szukam wykonawcy i tytulu kompozycji, ktora zagrano jako przedostatnia w audycji Wojciecha Reszczynskiego - ...
-
Trojka na powaznie (sroda, 30 maja 2012)Witam serdecznie! Szukam wykonawcy i tytulu kompozycji, ktora zagrano jako przedostatnia w audycji Wojciecha Reszczynskiego - ...
-
JAKI TO UTWOR? - Trojka na powaznie (sroda,30 V 2012)Witam serdecznie! Szukam wykonawcy i tytulu kompozycji, ktora zagrano jako przedostatnia w audycji Wojciecha Reszczynskiego - ...
-
Utwór z filmiku, muzyka epicka.Witam ;d Szukam tytułu tego oto utworu :P Z góry dziękuję [youtube.com]
-
nutka z vimeo[vimeo.com]
-
TechniawkaNie mam pojęcia co to za utwór. Pewnie jakaś klubowa techniawa. Prosze o pomoc.
-
Remix M.I.A. - Bucky Done Gun, tylko który?Poszukuje remixu tego utowru. Proszę o pomoc.
-
szukam afrykańskich rytmówposzukuje piosenki afrykańskiej,na poczatku są same bębny pózniej tekst któty sie powtarza:łandensana je je łandensana ...
-
Co za piosenkę śpiewają Niemieccy kibice?Niemieccy kibice śpiewają po meczu jakąś piosenkę. Np. Dzisiaj po meczu z izraelem na stationie ...
-
teledyskPoszukuje teledysku. Żołnierze w Iraku(?) siedzą sobie spokojnie w bazie, nagle jeden dostaje kulkę w ...
-
Prośba o tytuł piosenkiUprzejmie prosiłbym o podanie tytułu, jaki posiada ta piosenka, nagrałem ją w 2007 roku przypadkiem ...
-
Z filmiku na Youtube[youtube.com] chodzi o dokładny remix drugiej piosenki z tego filmiku.
-
Teledysk z kasetą, indiePoszukuję piosenki, któa prawdopodobnie była po indyjsku, więc nie mogę się wesprzeć słowami, ale był ...
-
3 nutki z klubu. Ogromna prośba o "rozkodowanie" linkiWitam ludziska ! Jak w temacie ! Potrzebuję po raz kolejny Waszej nieocenionej pomocy :)... Proszę ...
-
Piosenka po deledyskuSzukam piosenki, wiem jedynie jak wygląda teledysk. Jest animowany. Dziwaczny, psychodeliczny. Przestawia podróż jakiegoś statku. ...
-
damski vocal przeciągnie aaaaaaaWitam, poszukuję piosenki, damski wokal. Właściwie przez cały czas w refrenie dośc szybko powtarza "aaaaaaaa.. ...