-
Piosenka Eska TVSiema, szukam piosenki która leciała wczoraj na ESKA TV po południu 16-20, w teledysku przez ...
-
Roland Garros 2012Jak się nazywa nutka którą kibice śpiewają zwłaszcza po wygranym meczu, efektownej akcji? Jej refren ...
-
Jaka to piosenka(leci na rebel.tv) ?W teledysku jest pokazana kobieta, która po porodzie umiera, a jej mąż zostaje sam z ...
-
Pierwsza nuta z filmu ytJak w temacie szukam pierwszej nuty z filmu [youtube.com] z góry dziękuję
-
[youtube]Szukam tytułów 2 piosenek Shakiry.Na filmiku, od 5:10 do 6:30, mamy 2 piosenki - możliwe, że covery - wykonane ...
-
techno/trance vocal[watchmebleed.wrzuta.pl]
-
nazwe nutki z 2:56[youtube.com]
-
Jaka nazwa starej piosenki?Starałem się wpisywać tekst w google jak słyszałem w piosence, ale to nic nie dawało ...
-
Proszę o podanie tytułuWitam, prosiłbym o podanie tytułu starej pieśni (prawdopodobnie z okresu IIWŚ lub wcześniej), była też ...
-
Ronan keatingOrientujecie się może jaki utwór wykonuje facet w tym filmiku [youtube.com]
-
Kawalek z sieciowki H&MHej, chodzi mi po glowie kawalek, ktory slyszalem dwa razy w sklepach H&M za nic ...
-
Jak to piosenka? Chyba 12 stones.[hostuje.net] Oto link do piosenki, jest to tylko urywek, nazwa jest na pewno błędna. Proszę o ...
-
francuska piosenka z kanalu e4meSzukam piosenki, chyba francuskiej, czarno-bialy teledysk, spiewa facet, tanczy z kobieta, jest motyw deszczu, on ...
-
Wie może ktos co to za nutaFilmik znajduje się na youtube ,,TEGO NIE POKAZAŁA ŻADNA TV PUBLICZNA 11.11.2011''
-
Nutka z występu Tomasza DolskiegoSiemanko, szukam nutki z występu Tomasza Dolskiego z festynu w Olszanicy. Chodzi mi o piosenkę ...
-
New Moon Wokalistka Z Czerwonymi Wlosamiszukam tytulu piosenki zespolu z wokalistka ktora ma czerwone wlosy, teledysk promuje najnowszy film zmierzch ...
-
Piosenka z wideo :)a tu link [vimeo.com] wiem że krótki kawałek, niestety wpisuje słowa w wyszukiwarkę i nic się nie ...
-
mix/ mashupposzukuje mash-up'a lub mix, megamix. jest kilka piosenek, jedna po drugiej, z przejściami. usłyszałam przypadkowo, ...
-
Szukam tytułu starej piosenki z tego filmikuSzukam tytułu piosenki zaczynającej się w 2:04, jak gostek włącza magnetofon. Z góry wielkie dzięki za ...
-
Tytuł piosenki z CSaProszę o podanie tytułu piosenki z załącznika. Z góry dziękuję za pomoc ;)
-
Piosenka z 8:00Poszukuje tytułu piosenki z minuty 8:00... Znam to, ale nie mogę sobie skojarzyć chociaż kawałka ...
-
must be the music - piosenka po npwmZna ktoś może tytuł piosenka ktora leciała w must be the music po npwm gdy ...
-
club grant nutka do rozpoznania[youtube.com] był bym bardzo wdzieczny, wiem ze słychac tylko charczacy bass, ale jakas melodia sie tam ...
-
Money To Invest In The Perfect No Risk InvestmentThe next thing I would do is join as scores of of the programs as ...
-
Polaczenie operowego spiewu z bebnami[youtube.com] zaczyna sie w 7:20 Dzieki