-
co to za nutka??[www71.zippyshare.com]
-
Latino House 2000/2001Hej szukam kawałka w klimatach latino house z 2000/2001r mam nagrany motyw który możecie sprawdzić ...
-
piosenka z wizualizacjami światełCześć! Szukam piosenki, której teledysk przypominał mi efekty graficzne jakie można zobaczyć w odtwarzaczach w czasie ...
-
pamietam tylko melodie wokalu, wynuciłęm w FL`uKawałek z sympatycznym wokalem, najprawdopodbniej dość stary, słyszałem go raz jadąc w aucie i to ...
-
Poszukuje piosenkiWitam poszukuje tej nutki [www55.zippyshare.com] przepraszam za jakoś niestety było to nagrywane telefonem w klubie. ...
-
Jaka to piosenka?Jaką piosenką przypomina ta piosenka Charlie Puth - Marvin Gaye ft. Meghan Trainor: [youtube.com] cały czas ...
-
Znacie może tą nutkę 31m 46s? Pomóżcie proszę[youtube.com]
-
Co to za piosenki :CCTutaj urywki :
-
Pomocy ! Co to za nutki ? :((Witam, w paczce znajduje się 9 krótkich urywków piosenek, nie mogę za cholerę znaleźć ich ...
-
nutka od 1.08 - 1.14 ???[youtube.com]
-
Club ? Dance ?[youtube.com] Początek :)
-
Eska Music Awards 2015 - podkładDzień dobry. Chciałbym poznać tytuł melodii, która leciała jako podkład na gali 2015 Eska Music Awards ...
-
Nowosc jesieńPiosenka z mężczyzna o specyficznym wygladzie , ma zarost i idzie przez pustynię chyba góry ...
-
NoCopyrightSounds z youtuba - chyba dubstepA konkretnie [youtube.com] od 21:06... autor filmu zarzeka się że używał kawałków tylko z tego ...
-
Piosenka z filmiku na yt[youtube.com] Ktoś wie co to za piosenka, która rozpoczyna się mniej więcej w 5:17?
-
Piosenka pop/soul z męskim wokalemPoszukuję piosenki z męskim wokalem, która w refrenie ma słowa mniej-więcej: Not knowing what price you ...
-
TRUDNE ale żyć mi nie daje :D facet śpiewa "BEAUTIFUL"Nie jest to ZEDD ani Ingrosso. Jest to utwór houso podobny, odkąd przyszedłem do szkoły ...
-
zna ktoś tą nutke ?Może być oryginał
-
Jak nazywa się ta piosenka co leci od 2:59?Film z youtube o nazwie: IBIZA BEZ KITU! - OFICJALNE AFTERMOVIE
-
-
hiszpańska piosenkaHej. Poszukuje nazwy piosenki z [youtube.com] piosenka rozpoczyna się od 5:15 minuty. Szukałam wszędzie, lecz nieskutecznie. ...
-
Piosenka ze słowem w refrenie "relationships"Witam poszukuje pogodnej piosenki popowej spiewanej przez kobiete, niestety jedyne słowo jakie wypłapałem to reltionships ...
-
Food Emperor - Utwór z filmiku "Wstrętna świnia"Od ok. 5 minuty: [youtu.be]
-
Jak się nazywa utwor z filmiku...[www7.zippyshare.com]
-
Piosenka z Akademickiego Radia CentrumSzukam piosenki która często leci w radiu centrum. To chyba jakaś nowość. Fragmenty tekstu: zapytała ...