-
Poszukuje wersji intrumental !!!Proszę o pomoc poszukuję wersji intrumental tej nutki , ledwo mi się udalo ją znaleźć ...
-
urywek piosenki Izna ktoś piosenkę z załącznika ?
-
urywek piosenkiZna może ktoś piosenkę z załącznika ?
-
Nazwa PiosenkiSiemka wszystkim mam problem bo nie mogę znaleźć wykonawcy ale znam teledysk że chłopak jest ...
-
Jaki jest tytułProsiłbym o nazwe tej nutki :) (załącznik)
-
Piosenka z filmikuCo to za piosenka na początku [youtube.com]
-
Piosenka przypominająca grę komputerową, pomocyPomóżcie! Dzisiaj słyszałam piosenkę która leci mniej więcej tak: tu tu tutu tututu tu tu ...
-
Muzyczna Spokojna[youtube.com] zna ktoś tą piosenkę? proszę o tytuł :)
-
Nuta z saksofonami linkCześć. Poszukuję utworu z saksofonami nagranego w sklepie, z słów słyszę jedynie let it go ...
-
Od 5 sekundy intro,zna ktos tytul?Od 5 sekundy intro,zna ktos tytul?[youtube.com]
-
BalCały czas chodzi mi po głowie :D Kawałek z warszawskiego BALu. Niestety plik jest dość ...
-
Piosenka z Saturna (Galeria Krakowska)Utwór był puszczany testowo na kilku wieżach stereo, kończył się o 17:42, tuż przed ...
-
Żniwa 2013 - pracewiossenne2013: od 0:30Pomocy nutka z 30 sekundy co to [youtube.com]
-
Jakie inne sprawdzone fora do identyfikacji muzyki - zagraniczne??Jakie znacie jeszcze fora w których jest szansa na czyjąś pomoc w znalezieniu piosenki najlepiej ...
-
Piosenka popowa linkPopowa piosenka, nagranie jest ciche i krótkie nagrywane w sklepie słyszę tutaj coś typu dangerous ...
-
Francuska piosenkaWitam :) Chodzi mi o piosenke kutora zaczyna sie jakims tam rymem recytowanym przez rapera a ...
-
co to za polska piosenka grana w radiu hit[www86.zippyshare.com]
-
Wokalista-blondyn// huśtawkaSzukam piosenki sprzed ok. 10lat. Rockowa po angielsku. Śpiewa mało znany zespół (chyba amerykański). Wokalista ...
-
Szukam Teledysku Polski Hip-Hop 2015 sierpien/wrzesienSiemka, widzialem niedawno swietny teledysk z Polskiego hip-hopu. Z tego co pamietam w teledysku najpierw trzech ...
-
21:50 co to za piosenka?[youtube.com] Dziękuje za pomoc
-
co to za piosenka??[www71.zippyshare.com]
-
swietny oldschool hard trance'95 - Czy ktoś to zna?[areklcf.wrzuta.pl] Bardzo proszę o pomoc w zidentyfikowaniu tego oldschoolowego kawałka hard trance z lat ok 94-95 ...
-
Muzyka z odcinka Reziego[youtube.com] Chodzi mi o tą muzykę z początku, pojawiała się wielokrotnie również na liveach i poszukuję ...
-
O2: Serce InternetuWitam, czy wie ktoś jak się nazywa piosenka z nowej reklamy portalu o2.pl? [youtube.com]
-
Mam talent 8: Krystian WawrzyniakCo to za muzyka która leci w tle od 0;22-0;50