-
Instagram[instagram.com] krótki fragment, moze ktoś wie :d bylbym wdzieczny
-
Anwil - Prokom (04.2010)Mógłby ktoś podać tytuł piosenki z tej zapowiedzi? [youtube.com]
-
Mam talent 8: Daria Rabenda, 03.10.2015Zna ktoś muzę lecącą w tle? [mamtalent.tvn.pl]
-
pytanie o skeczWitam! Ja może z nietypowym pytaniem a mianowicie chciałbym się spytać o skecz kabaretowy ;) Może ktoś ...
-
Szukam remixu piosenki Włoskiej lub HiszpańskiejSzukam remixu piosenki Włoskiej lub Hiszpańskiej lub jeszcze innej. śpiewa ją mężczyzna i w refrenie ...
-
Co to za piosenki???Są to raczej nowe piosenki z eski itp.Usłyszałam je przypadkiem, 1- Była to wesoła ...
-
Jaki oryginał rosyjski?Jaki oryginał rosyjski do tej wersji italo: [youtube.com] ???
-
Normandy sr4Proszę o rozpoznanie utworu [youtube.com]
-
Klubowy utwór "are you serious"Ktoś pomoże?
-
Podobne muzyki[youtube.com] o chodzi o czas 0:30 do 1:00 Witam szukam podobnej muzyki może być ich kilka ...
-
Mój pierwszy raz z kindred jungle, od 3:10Chodzi mi o tą piosenke w damskim wokalu nie męskim;] [youtube.com]
-
Telefon na policję - wkrętWitam, poszukuję wkrętu na policję. Usłyszałem to nagranie od kolegi który puścił to na lekcji ...
-
Proszę o pomoc w rozpoznaniu urywków.Witam. Znowu mam ,,małą porcję" urywków do rozpoznania. One mi się podobają STRASZNIE MEGAAA o_O Z góry dziękuję ...
-
RADIO CCM PROSZĘ O POMOC!!witam wszystkich... w sobote będąc w pracy słyszałem w Radiu CCM piosenke coś w stylu ...
-
Katyna ty piekna katyno ponetna 3x .You walking in myTa piosenka jakos tak leciala chyba nie byla po polsku wgl z poczatku jakby ...
-
HouseKawałek nagrany przez mojego kolegę tak jak zapamiętał z improwizacją wokalu. Ktoś wie co to ...
-
Powrót Króla Albanii na siłownię: od 2:46Pomoże mi ktoś w rozpoznaniu nutki w tle z filmiku na yt, minuta 2:46 ...
-
How deep is your loveSzukam wersji od Calvin'a Harris'a, nie wiem co to za remix, bootleg czy mash up, ...
-
Jaka to nutajak sie ta nuta nazywa [facebook.com]
-
Maroon5Wczoraj byłam w Częstochowskiej Galerii Jurajskiej. Koło polydnia i słyszałam w New Yorkerze piosenkę Maroon5 ...
-
Galileo, odcinek 505Hej, wie ktos moze jaki tytul ma muzyka z gelileo, z odcinka 505 w momencie ...
-
Co to za melodia?[ulub.pl] Na początku leci taka melodia i ja jestem przekonany że to jest z czegoś innego ...
-
piosenka słyszana w 2009 lub 2010 ,,,, znaciehej pomożecie ??? poszukuje piosenki z lat 2009 , do 2011 , była to bodajże piosenka ...
-
Znana Muzyka- tylko jak sie Nazywa :DJak sie nazywa Muzyka od 1:38 ?? [facebook.com]
-
Braveheart - Waleczne Serce (1995) TrailerCo to za piosenka w tle na samym poczatku filmu [youtube.com]