-
Co to za piosenka? Od 4;29 (CYBER MARIAN)Tutaj od 4;29: [youtube.com]
-
(nu) jazz czy coś - instrumentalneFragment w załączniku. Czy ktoś rozpoznaje? Było w jakiejś kompilacji błędów w grach, raczej nie ...
-
Klubowy utwór na puzonieWitajcie. Poszukuję utworu z roku 2009 lub 2010, w którym główną rolę odgrywał puzon, bez ...
-
Automaniak: sezon 15 odc 4, ok. 13 min.Poszukuje tej piosenki która jest załączniku bardzo waażne!
-
Pomocyyy!!!Błagam proszę o rozpoznanie tego utwory w pierwszych 20 sekundach filmiku [sadistic.pl]
-
Piosenka (chyba) po francusku[youtube.com] Poszukuję tytułu piosenki umieszczonej w powyższym filmiku na yt. W ogóle nie wiem jak zacząć ...
-
Jaka to piosenka?Tak to znowu ja. Zapomniałem wczoraj się zapytać o jeszcze jeden urywek. Słyszę: Why no, ...
-
Piosenka z tej składanki (Link poniżej)[youtube.com] Czas utworu : 11:00 15:55
-
PIOSENKA Z 4FUN TV>! POMÓŻCIE.....!Poszukuję piosenki, która leciala na Viva Polska o godz. mniej więcej 15-16. Śpiewa ją kobieta ...
-
Piosenka z niżej podanego filmiku - ktoś pomoże ?[facebook.com]
-
co to za nutka - cos jak techno, bardzo przyjemne[youtube.com] ta pierwsza piosenka co leci do polowy filmu
-
Na wspólnej: odc. 2146Jak nazywa się nuta podczas gdy Sandra opowiada o Michelu?
-
Piosenka z radia śpiewana przez mężczyznę, słychać klawesyn lub instrument podobny dźwiękiemOd kilku dni szukam piosenki, która leciała na jakiejś stacji w radio 29 listopada tego ...
-
Kawałek z setu HazelaChodzi o 9:10 konkretnie [youtube.com]
-
Go WestWitam dziś w programie Taniec z Gwiazdami leciała piosenka tytuł podany u góry nie chodzi ...
-
Co to za piosenki ?Pomocy pliss
-
We Are Young remix ???[www76.zippyshare.com] Szukam remixu tego utworu, pochodzi z Meszi live at Club Holidays, Orchowo (2015.09.19). Zaznaczam, że ...
-
Jak się nazywają te tracki/remixy?Witam. Prowadzę radiowęzeł szkolny. Chciałbym, aby ktoś mi pomógł z rozpoznaniem danych piosenek/remixów. Tak one pochodzą ...
-
Muzyka z KoronaTV[youtube.com]
-
CO TO ZA PIOSENKA POMOCY[youtube.com]
-
Hit sprzed kilku latWitam, szukam od długiego czasu piosenki, która była puszczana na przełomie kilku lat, szczególnie na ...
-
tytuł ważny :D[youtube.com] od 21:30 do 22;50 cos takiego
-
sunrise2015 seets house techno setsSiema szukam posienki która zaczyna sie 34:00 ale w 34:10 są jedyne słowa które mogą ...
-
Remix dość znanej piosenki.Witam poszukuję nazwy nutki z tego filmiku. Jak ktoś zna oryginalną nazwę to może być ...
-
Muza Z TVN TurboTak jak w temacie zna ktoś tą muze co leci w ramówce TVN Turbo? [tvnturbo.pl]